Peak Fysio tuo potkua pelaajien suorituskykyyn

Peak Fysio tuo potkua pelaajien suorituskykyyn

17.04.2023

PKKU ja Peak Fysio ovat aloittaneet yhteistyön pelaajien suorituskyvyn kehittämiseksi. Uudella yhteistyömallilla pystytään tarjoamaan yksilöllisempää ja kokonaisvaltaista fysiikkaharjoittelua. Peak Fysion Mikko Mattila tulee näkymään Kerhon junioreiden harjoituksissa suorituskykyvalmentajan roolissa. Peak Fysio-tiimi Lassi Karhunen, Mikko Mattila, Neea Panschin ja Riina Koukkari tarjoaa lisäksi kerhon pelaajille fysioterapia-, osteopatia- sekä hierontapalvelua yhteistyöhintaan.

  • Haluamme vahvistaa suunnitelmallisesti pelaajiemme fyysisiä ominaisuuksia vastaamaan jalkapallon kehityssuuntausta, toteaa PKKU:n valmennuspäällikkö Panu Turpeinen. Peak Fysion ammattiosaaminen tuo tämän tavoitteen saavuttamiseksi arvokkaan lisäpanoksen, jatkaa Turpeinen.

Mikko Mattila on innoissaan uudesta tehtävästä nuorten jalkapalloilijoiden suorituskyvyn kehittäjänä.

  • On hienoa, että pystymme kehittämään kokonaisvaltaisesti junnujen ominaisuusharjoittelua. Tasapainoinen suorituskyvyn kehitys tuo mukanaan myös lisää terveitä harjoitus- sekä pelipäiviä, kertoo Mikko Mattila. Vaikka pyrimme toiminnallamme ehkäisemään loukkaantumisia, ei niiltä koskaan voi täysin välttyä. Tarvittavaa kuntoutusta kuitenkin tehostaa valmentajien ja fysioterapeutin entistä tiiviimpi yhteistyö, lisää Mattila.

Kerhon ja Peak Fysion yhteistyöstä kerrotaan tarkemmin pelaajien vanhemmille ja taustoille järjestettävässä etätilaisuudessa torstaina 20.4. klo:19.00.

Dataline Sport | Molentum Oy