Muut tuet

Keravan kaupungin Harrasteseteli

Harrasteseteli on keravalaisille 7-29-vuotiaille nuorille suunnattu avustus. Harrasteseteliä voi käyttää mihin tahansa säännölliseen, järjestettyyn tai omaehtoiseen harrastustoimintaan tai harrastusvälineisiin. Harrastesetelin hakuaika on 1.1.– 31.5.2023 ja 1.8.–30.11.2023.

Avustusta myönnetään hakemuksessa esitettyjen perustelujen ja tarveharkintaan pohjautuen 0 € - 300 € välillä. Tukea myönnetään sosioekonomisin perustein. Avustus on harkinnanvarainen. Huomaa, että jos olet saanut saman kauden aikana harrastestipendin, et ole oikeutettu harrasteseteliin.

Avustusta ei ensisijaisesti makseta rahana hakijan tilille, vaan avustettavat kulut tulee laskuttaa Keravan kaupungilta tai toimittaa tosite tehdyistä hankinnoista Keravan kaupungille.

Käsittelemme ensisijaisesti sähköisen palvelun kautta tulleita hakemuksia. Mikäli sähköisen hakemuksen täyttäminen tai lähettäminen ei ole hakemusta tehdessä mahdollista, ole yhteydessä nuorisosihteeri Pekka Järviseen p. 040 318 4073 tai [email protected] vaihtoehtoisesta hakemuksen jättämisen tavasta.

Lisätietoja: nuorisosihteeri Tanja Oguntuase, [email protected]

Sähköinen hakulomake: Sähköinen hakulomake

Dataline Sport | Molentum Oy