Seuran esittely

PKKU toimii Tuusulassa ja Keravalla. Junioritoiminta seurassa alkaa D12-ikäluokasta jatkuen B17-ikäluokkaan. Uuden mallin mukaan 12-vuotiaille tytöille muodostetaan kasvattajaseurojen kanssa yhteisjoukkue, jonka puitteissa ikäluokan tytöille järjestetään kilpa-, haaste- ja harrastetason toimintaa. Tyttöjen kilpajoukkue siirtyy Kerhoon 14-ikäluokassa.

Seuralla on aikuisten edustusjoukkueet. Kasvattajaseuroina toimivat TuPS ja KP-75, ja suurin osa perustetun ikäluokan pelaajista on kasvattajaseurojen pelaajia.

Seura tarjoaa pelaajilleen pelaajaputken yhteistyöseurojensa kautta Veikkausliigaan sekä Kansalliseen Liigaan. Nykyiset pitkäaikaiset yhteistyöseurat ovat IF Gnistan sekä HJK Naiset.

STRATEGIA JA ARVOT

Seuran arvot perustuvat kilpailullisuuteen sekä määrätietoiseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun kuitenkin korostaen harrastamisen mielekkyyttä ja hauskuutta. Pienessä seurassa korostetaan yhteisöllisyyttä, yhteenkuulumista ja tasa-arvoa. Avoin ja turvallinen ympäristö tukee parhaiten pelaajan ja seuran tavoitteellisuutta. Seuran arvoihin kuuluu, että ikäluokka on yksi hallinnollinen joukkue, joka voi jakaantua kahteen eri peliryhmään mutta harjoittelee yhdessä.

Pallokerhon arvot tiivistettynä: Tavoitteellisuus, yhteisöllisyys, pelaajakehityskeskeisyys

PKKU:n sidosryhmiä ovat pelaajat, valmentajat, muut työntekijät, vanhemmat, yhteistyökumppanit, tiedotusvälineet, kunnat ja Palloliitto. PKKU:ssa pelaaja on tärkein sidosryhmä, ja sitä tukee toinen erittäin tärkeä sidosryhmä eli valmennus. Seura on ottanut strategiassaan huomioon kaikki sidosryhmät.

VISIO JA MISSIO

Visio antaa kuvan tulevaisuudesta. Se on tavoitetila, jonka seura haluaa saavuttaa ja joka innostaa seuran toimijoita ja sidosryhmiä. PKKU:n visiona on olla

Yksi Suomen johtavista pelaajakehitysseuroista, joka tarjoaa kaikille pelaajilleen

  • kokonaisvaltaisen ja korkeatasoisen valmennuksen
  • dataohjautuvuuden ja analyysin hyödyntämisen
  • huippuluokan olosuhteet
  • mahdollisuuden alueen parhaimpaan pelaajapolkuun.

Seuran olemassaolon syynä eli missiona on erittäin laadukas pelaajakehitys:

Tarkoituksemme on kasvattaa pelaajia kohti kansallista huippua, kansainvälisiin sarjoihin ja maajoukkueisiin.

PKKU toimii kasvattajaseurojen (TuPS ja KP-75) pelaajien kilpajoukkueiden seurana, ja seura toiminnallaan varmistaa, että kilpaorientoituneet pelaajat voivat jatkaa pelaajapolkuaan kasvattajaseuravaiheen jälkeen Keski-Uudellamaalla. Mahdollisuus kehittyä, pelata kilpatasolla ja edetä jalkapallossa on myös yleisin syy liittyä seuraan jäsenkyselyn perusteella.

Pallokerho Keski-Uusimaa is a football (soccer) club serving the sub-region of Keski-Uusimaa in the greater Helsinki area in Finland and is centred on the towns of Kerava and Tuusula. The club was formed in 2005 and has 300 players aged 12 and up. PKKU is attracting skilled and ambitious players also outside it's main region. The goal is to gather the most promising players of the area and for a team for each age group to compete at the top level in Finland.

Dataline Sport | Molentum Oy