Seuran esittely

Pallokerho Keski-Uusimaa ry on kilpaseura, joka toimii Tuusulassa ja Keravalla. Junioritoiminta seurassa alkaa D12-ikäluokasta jatkuen B17 ikäluokkaan. Seuralla on aikuisten edustusjoukkueet. PKKU:n joukkueet toimivat kilpailullisesti ja tavoitteellisesti ja pelaavat ikäluokkansa korkeimmilla sarjatasoilla.

PKKU toimii kasvattajaseurojen TuPS ja KP-75 pelaajien kilpajoukkueiden seurana. PKKU pitää vuosittain kaikkien ikäluokkien avoimia harjoituksia sekä aloittavan ikäluokan katsastukset syksyllä. Aloittavan ikäluokan toiminnasta tiedotetaan E11 vaiheessa kasvattajaseurojen pelaajille ja vanhemmille sekä julkisesti. Suurin osa perustetun ikäluokan pelaajista on kasvattajaseurojen pelaajia. Aloittavaan ikäluokkaan tulee yleensä noin kolmannes pelaajista muista seuroista

Yksi ikäluokka on seurassa yksi hallinnollinen joukkue, joka voi jakaantua kahteen eri peliryhmään mutta harjoittelee yhdessä. Tarkempi kuvaus ikävaiheiden toiminnasta on seuran valmennussuunnitelmassa.

Seuran keskeinen tavoite on panostaa pelaajakehitykseen. Seuran toiminnan tarkoituksena on kasvattaa pelaajia kohti kansallista huippua sekä kansainvälisiin sarjoihin ja maajoukkueisiin. Seura tarjoaa pelaajilleen pelaajaputken yhteistyöseurojensa kautta Veikkausliigaan sekä Kansalliseen Liigaan. Nykyiset pitkäaikaiset yhteistyöseurat ovat FC Lahti sekä FC Honka Naiset.

Seura tekee yhteistyötä alueen koulujen kanssa, mm. järjestämällä Tuusulassa yhteistyössä TuPS:n kanssa yläkoulun lajivalmennuksen urheiluvalmennusluokkalaisille jalkapalloilijoille.

Seuran valmennuksessa toimivat myös fyysisen- ja maalivahtivalmennuksen ammattialaiset.

STRATEGIA JA ARVOT


Valitut strategiset painopisteet ohjaavat seuran hallinnon ja urheilullisen puolen toimintoja. Uusin strategiatyö käynnistyi joulukuussa 2019 ja jatkuu vuonna 2020. Valitut kehityksen painopisteet ovat olosuhteissa sekä resursseissa. Seuran valmennuslinjauksen päivitystyö on käynnissä 2020. Lisäksi päivitetään taloushallinnon ohjeistukset.

Seuran arvot perustuvat kilpailullisuuteen ja määrätietoiseen harjoitteluun kuitenkin korostaen harrastamisen mielekkyyttä ja hauskuutta. Pienessä seurassa korostetaan yhteisöllisyyttä ja yhteenkuulumista. Avoin ja turvallinen ympäristö tukee parhaiten pelaajan ja seuran tavoitteellisuutta.

Seuraan hakeutuvat pelaajat haluavat kilpailullista ja laadukasta toimintaa sekä kehittyä pelaajana. Pelaajakehitys ja pelaaja onkin kaiken toiminnan keskiössä. Ammattimaisuus ja sitoutuminen on korkealla tasolla niin pelaajilla kuin valmentajillakin.

Jokaiselle pelaajalle tarjotaan mahdollisuus edetä kohti omaa huippuaan ammattilaisten opastuksella.

Pallokerho Keski-Uusimaa is a football (soccer) club serving the sub-region of Keski-Uusimaa in the greater Helsinki area in Finland and is centred on the towns of Kerava and Tuusula. The club was formed in 2005 and has 370 players aged 12 and up. PKKU is attracting skilled and ambitious players also outside it's main region. The goal is to gather the most promising players of the area and for a team for each age group to compete at the top level in Finland.

Dataline Sport | Molentum Oy