Terveyspalvelut

PKKU:N TERVEYSPALVELUT MEHILÄISESTÄ

PKKU ja Mehiläinen ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta. Yhteistyön myötä kaikille seurassa harrastaville on mahdollisuus käyttää Urheilu Mehiläisen omaa terveydenhuollon hoitotiimiä, tapaturmapäivystystä sekä Mehiläisen kattavaa palveluvalikoimaa.

 • Urheilu Mehiläisen hoitotiimissä on seuralle nimettyjä lääkäreitä ja fysioterapeutteja, jotka ymmärtävät erityisesti jalkapalloon liittyviä vammoja ja vaivoja. He tukevat kaikenikäisten harrastajien kokonaisvaltaista terveyttä, hoitavat urheiluvammoja ja sairastumisia sekä varmistavat turvallisen kentille paluun.
 • Tapaturmapäivystys Tikkurilassa tai Töölössä auttaa aina tapaturman sattuessa, ja vastaanotolle voi tulla ajanvarauksella tai ilman.
 • Mehiläisen kattava palveluvalikoima mahdollistaa kaikkien terveydenhuollon palveluiden saamisen saman katon alta.

Tarjoukset:

 • Fysioterapian ensikäynti -15% Fysios Mehiläinen Kerava ja Järvenpää (voimassa touko-elokuu 2024).
 • Hieronta -10%Fysios Mehiläinen Kerava/Järvenpää hieroja Tuomas Lehtineva (voimassa väh. vuoden 2024).

Tarjoukset saat käyttöösi, kun näytät seuran Oma Urheilu rekisteröitymistä kassalla.

Tutustu OmaMehiläiseen ja lataa sovellus:
https://www.mehilainen.fi/omamehilainen

OMAMEHILÄINEN JA OMAURHEILU – TUKEA JA ETUJA SINULLE JA PKKU:LLE

OmaUrheilu on Urheilu Mehiläisen seurakumppaneille ja seuran jäsenille tarkoitettu palvelu, joka helpottaa sinun ja urheiluseurasi asiointia terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja tapaturmatilanteissa. Löydät Oma Urheilusta seurallesi nimetyn hoitotiimin, nimetyn seurakoordinaattorin ja pääset sieltä varaamaan hoitotiimille aikaa. Tärkeät yhteystiedot löytyvät nopeasti sieltä sairaus- tai loukkaantumistilanteessa.

Lataa OmaMehiläinen-sovellus älypuhelimeesi tai kirjaudu verkkopalveluun, niin pääset rekisteröitymään OmaUrheiluun. Rekisteröitymällä OmaUrheilu -palveluun ja asioimalla Mehiläisessä kerrytät seuralle maksettavaa tukipottia. Myös PKKU:n kannattajiksi rekisteröityneiden perheenjäsenten asiointi Mehiläisessä kasvattaa seuran tukipottia.

NÄIN OTAT OMAURHEILUN KÄYTTÖÖN:

 1. Lataa ja avaa OmaMehiläinen –sovellus
 2. Klikkaa sovelluksen alareunasta ”MINÄ”
 3. Klikkaa ”OMAURHEILU”
 4. Etsi urheiluseuralistauksesta ”PKKU”
 5. Rekisteröidy salasanalla ”MEHURHEILU
 6. Lisää rataskuvasta myös perheenjäsenesi PKKU:n rekisteriin

Oma Mehiläisessä on tarvittaessa käytössäsi myös maksullinen digiklinikan etävastaanotto, josta saat apua sinun ja perheesi kaikkiin terveyshuoliin ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Saat molemmat palvelut käyttöösi lataamalla OmaMehiläinen-applikaation puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi. Palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla. Vanhempi voi rekisteröidä omaan käyttäjäprofiiliinsa sekä OmaMehiläisessä että OmaUrheilussa lapsen, jolla ei ole omia verkkopankkitunnuksia. Näin myös junioripelaajat saavat OmaMehiläisen Digiklinikan ja edut käyttöönsä ja voivat kerryttää seuran tukipottia.

VAKUUTUKSET JA MAKSUKÄYTÄNNÖT

Jokaiselle seurassa harrastavalle suositellaan vähintään tapaturmavakuutusta. Loukkaantumisen tullen ja hoitoon hakeutuessa on tärkeää tietää, missä vakuutusyhtiössä vakuutuksesi on. Selvitä myös ennakkoon, millaista hoitoa vakuutus korvaa ja mitkä ovat oman vakuutusyhtiön toimintatavat. Huomioitavaa on se, että tapaturmavakuutus kattaa usein vain akuutit vapaa-ajan tapaturmat. Näihin ei yleensä kuulu rasituksen aiheuttamat vammat eli esimerkiksi kehonosan kipeytyminen harjoittelun aikana tai sen jälkeen.

Mehiläinen tekee yhteistyötä sujuvasti kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Myös Pohjola Vakuutus (OP) myöntää nykyisin kaikkiin henkilövakuutuksiin liittyen suoralaskutuslupia Mehiläiseen ja siten maksukäytäntö on helppoa. Oma vakuutusyhtiösi saattaa ohjata sinua aktiivisesti omalle terveyskumppanilleen, mutta voit kertoa PKKU:n olevan Mehiläisen yhteistyökumppani ja toivoa hoitoonohjausta Mehiläiseen. Aina on myös mahdollista maksaa käynti ensin itse ja hakea jälkikäteen korvauksia omasta vakuutusyhtiöstä.

Jos olet ostanut vakuutuksen palloliiton kautta lisenssin oston yhteydessä, vakuutusyhtiö on AON. Toimi silloin näin:

1.Täytä vahinkoilmoituksen osoitteessa: adis.fi/Sports/fi/contact-us

2.Vahinkoilmoituksen tehtyäsi saat sähköpostilla vahinkonumeron (ks. myös roskaposti).

3. Hakeudu hoitoon viim. 2 vk kuluttua vammasta. Varaudu maksamaan hoidosta ensimmäinen yksityislääkärin palkkio itse.

HOITOTIIMI

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkärit Sikri Tukiainen
Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Tuomas Lassila

Fysioterapeutti Tiina Rautiainen, Tikkurila Mehiläinen
Fysioterapeutti Jarkko Aho, Tikkurila Mehiläinen
Fysioterapeutti Sauli Ylisuvanto, Fysios Mehiläinen Kerava
Fysioterapeutti Hanna-Reeta Savolainen, Fysios Mehiläinen Järvenpää

KIIREETÖN HOITO

PKKU:lle nimetyn hoitotiimin löydät OmaMehiläinen-applikaatioista OmaUrheilu-osiosta. Sieltä pääset myös suoraan varaamaan aikaa hoitotiimille. Tarvittaessa kysy neuvoa asiantuntijan valinnassa Oma Urheilun kautta seuralle nimetyltä koordinaattoriltaElina Myllymäeltä.

Ajanvarauksen voi tehdä ympäri vuorokauden numerosta 010 414 00 (0,084 €/min) tai osoitteesta ajanvaraus.mehilainen.fi. Asiakaspalvelukeskus palvelee joka päivä vuorokauden ympäri.

Myös Digiklinikka palvelee urheilijoita ja perheenjäseniä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä ja ilman ajanvarausta.

KIIREELLINEN HOITO -ÄKILLISEN VAMMAN SATTUESSA!

Mehiläisen tapaturmapäivystys palvelee sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta.

Tikkurila Väritehtaankatu 8, 3krs. Avoinna ma-to 7.30-20, pe 7.30-19 ja la-su 9-16.
Töölö Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 3.krs. Avoinna ma-pe 8-21, la-su 9-21. Palvelu on vuoden jokaisena päivänä.

Mehiläisen tapaturmapäivystyksessä hoidamme kaikki tapaturmat, kuten venähdykset, murtumat, haavat, palovammat ja silmävammat. Tarvittaessa tapaturmapäivystyksestä ohjataan lisätutkimuksiin. Mehiläisestä saat tarvittaessa myös nopeaa ja yksilöllistä kipsauspalvelua ja laajat kuvantamisen mahdollisuudet ml. röntgen, magneettikuvaus (MRI), tietokonetomografia ja kartiokeilatietokonetomografia.

Avomurtumissa tai tapaturmissa, joissa on runsasta verenvuotoa soita aina 112.

Dataline Sport | Molentum Oy