OmaMehiläinen

OMAMEHILÄINEN JA OMAURHEILU – TUKEA JA ETUJA SINULLE JA PKKU:lle

OmaUrheilu on Urheilu Mehiläisen seurakumppaneille ja seuran jäsenille tarkoitettu palvelu, joka helpottaa sinun ja urheiluseurasi asiointia terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja tapaturmatilanteissa. Löydät Oma Urheilusta seurallesi nimetyn hoitotiimin, nimetyn seurakoordinaattorin ja pääset sieltä varaamaan hoitotiimille aikaa. Tärkeät yhteystiedot löytyvät nopeasti sieltä sairaus- tai loukkaantumistilanteessa.

Lataa OmaMehiläinen-sovellus älypuhelimeesi tai kirjaudu verkkopalveluun, niin pääset rekisteröitymään OmaUrheiluun. Rekisteröitymällä OmaUrheilu -palveluun ja asioimalla Mehiläisessä kerrytät seuralle maksettavaa tukipottia. Myös PKKU:n kannattajiksi rekisteröityneiden perheenjäsenten asiointi Mehiläisessä kasvattaa seuran tukipottia.

NÄIN OTAT OMAURHEILUN KÄYTTÖÖN:

  1. Lataa ja avaa OmaMehiläinen –sovellus
  2. Klikkaa sovelluksen alareunasta ”MINÄ”
  3. Klikkaa ”OMAURHEILU”
  4. Etsi urheiluseuralistauksesta ”PKKU”
  5. Rekisteröidy salasanalla ”MEHURHEILU
  6. Lisää rataskuvasta myös perheenjäsenesi PKKU:n rekisteriin

Oma Mehiläisessä on tarvittaessa käytössäsi myös maksullinen digiklinikan etävastaanotto, josta saat apua sinun ja perheesi kaikkiin terveyshuoliin ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Saat molemmat palvelut käyttöösi lataamalla OmaMehiläinen-applikaation puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi. Palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla. Vanhempi voi rekisteröidä omaan käyttäjäprofiiliinsa sekä OmaMehiläisessä että OmaUrheilussa lapsen, jolla ei ole omia verkkopankkitunnuksia. Näin myös junioripelaajat saavat OmaMehiläisen Digiklinikan ja edut käyttöönsä ja voivat kerryttää seuran tukipottia.

Dataline Sport | Molentum Oy