PKKU mukaan Tulevaisuuden tähdet ohjelmaan

PKKU mukaan Tulevaisuuden tähdet ohjelmaan

19.03.2024

Jalkapallon naisten pääsarja Subway Kansallinen Liiga käynnistyy perjantaina 12. huhtikuuta. Samalla käynnistyy myös liigaseurojen yhteistyö nuorten pelaajien kanssa. Palloliiton Tulevaisuuden tähdet -ohjelma tarkoituksena on sitouttaa junioripelaajia lajiin, paikallisiin naisten edustusjoukkueisiin ja jalkapallokulttuuriin kuudella naisten pääsarjajoukkueen vaikutusalueella.

Tyttöjen pelaajamäärät ja kiinnostus naisten huippujalkapalloa kohtaan ovat jatkuvassa nousussa. Kasvavien pelaajamäärien myötä suomalaisessa jalkapallossa on mukana entistä isompi joukko pelaajia, joille on tärkeää tarjota paitsi yhteisö, myös esikuvia. Tulevaisuuden tähdet -ohjelman avulla näitä junioripelaajia halutaan sitouttaa entistä vahvemmin paikallisiin seuroihin ja kotimaiseen huippujalkapalloon. Viime vuoden Tulevaisuuden tähdet -ohjelma oli jälleen menestys. Mukana oli peräti 124 joukkuetta ja 3500 kävijää Subway Kansallisen Liigan otteluissa.

Osana Tulevaisuuden tähdet -ohjelmaa kuudelle pääsarjan seuralle tarjotaan palkkatuki puolipäiväisen ohjelmakoordinaattorin rekrytointiin. Juniorijoukkueilla on mahdollisuus hakea mukaan ohjelmaan, joka tuo heille pääsyn Subway Kansallisen Liigan otteluihin, tarjoaa junioripelaajille ja heidän valmentajilleen näkymän liigatasolle saakka sekä luo lapsille ja nuorille paikallisia roolimalleja ja esikuvia.

Tulevaisuuden tähdet -ohjelmaan sitoutuvat juniorijoukkueet saavat Subway Kansallisen Liigan joukkueiden kautta mahdollisuuden pelaaja- ja valmentajavierailuihin, otteluvierailuihin sekä muihin yhteisiin tapahtumiin. Kaikilla juniorijoukkueilla on eri alueilla mahdollisuus hakea mukaan ohjelmaan kiinnittyen oman alueensa liigaseuraan.

Ohjelmassa ovat mukana tällä kaudella PKKU, FC Honka, HJK, KuPS, PK-35 ja PK-35 Vantaa.

Eri alueilla Suomessa käynnistyvä ohjelma on tärkeä mahdollisuus yhteisöjen ja esikuvien rakentamiseen naisten ja tyttöjen pelaamassa jalkapallossa.

Ilmoita oma juniorijoukkueesi mukaan ohjelmaan tästä.

Dataline Sport | Molentum Oy