Seminaari tiimityöskentelystä 4.4.2024 Keravalla

Seminaari tiimityöskentelystä 4.4.2024 Keravalla

22.01.2024

Vuoden sykähdyttävin seminaari Keravalla Klondyke talolla 4.4.2024 klo 11-15
Aiheena tiimityöskentely ja somen mahdollisuudet yrityksille
Hinta 290 € / hlö


OSTA LIPUT TÄSTÄ!

Tämä yrityksille suunnattu puhujaseminaari tiimityöskentelystä ja sosiaalisesta mediasta haastaa sinut ja yrityksesi katsomaan toimintaa uusista näkökulmista. Mukana puhumassa koko kansalle tuttuja julkisuuden henkilöitä. Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva, nyrkkeilyn Euroopan mestari Amin Asikainen, entinen erikoisjoukkojen sotilas Janne Lehtonen ja koko kansa tubestara Siniverkkarimies.

Tapahtuman hintaan kuuluu myös maittava buffet lounas samassa tilassa olevassa Fun Fun cafe ravintolassa ja tervetulokahvit tapahtuman alkaessa. Koko tapahtuman tuotto viedään täysimääräisenä Pallokerho Keski-Uudenmaan toiminnan kehittämiseen ja tukemiseen.

Ketä meidän puhujat oikein ovatkaan?

Markku Kanerva
Näin Huuhkajat saadaan lentoon
Huuhkajien päävalmentaja on neljä kertaa vuoden valmentajaksi valittu Markku Kanerva. Entinen maajoukkuepelaaja aloitti vakituisesti pestissään joulukuussa vuonna 2016. "Rive" johdatti Huuhkajat historiansa ensimmäisiin arvokisoihin, vuoden 2021 EM-lopputurnaukseen.

Amin Asikainen
Pelko, johtajuus, Tyrmäys!
Amin on suomalainen nyrkkeilijä, ammattilaisten keskisarjan Euroopan mestari ja nykyinen valmentaja. Nyrkkeily pelasti aikanaan Aminin, hän oli ensi koulukiusattu ja sen jälkeen myös kiusaaja. Nykyään hän on muun muassa näkyvä hahmo koulukiusaamisen vastaisessa toiminnassa. Televisioruudussa häntä on voinut seurata suosituissa tositv ohjelmissa Gladiaattorit, Tanssii tähtien kanssa, Farmi Suomi ja Erikoisjoukot.

Janne Lehtonen
Tiimityöskentely kriisitilanteessa
Entinen Suomen merivoimien erikoisjoukkojen sotilas ja nykyinen palomies sekä sarjayrittäjä. Häntä on nähty Nelosella ja Ruudussa esitettävässä Erikoisjoukot -tositelevisiosarjassa leirin pääkouluttajan roolissa sekä syksyllä 2023 alkaneessa Amazing Race Suomi -seikkailurealityn ensimmäisellä kaudella, jossa sijoittui parinsa kanssa kolmanneksi. Lehtonen on uransa aikana palvellut yhteensä 13 vuotta erikoisjoukko-operaatioissa ympäri maailmaa, kuten Irakissa, Somaliassa ja Afganistanissa. Hänen toimenkuvaansa kuului taistelusukeltaminen sekä tarkka-ampujana ja lääkintämiehenä toimiminen terrorisminvastaisessa yksikössä.

Siniverkkarimies
Näin yrittäjä voi tienata somella - Siniverkkarimiehen tarina
Kesäkuussa 2021 järvenpääläinen nykyään kolmen lapsen isä Tero Heikkilä kirjoitti Facebookissa, että hän aikoo lopettaa 18 vuotta kestäneen uransa yrittäjänä ja fysioterapeuttina ja ryhtyä täysipäiväiseksi tubettajaksi. Suurin osa kannusti ja onnitteli rohkeasta päätöksestä. Osa ihmetteli valintaa. Tällä hetkellä Siniverkkarimiehen Youtube kanavalla on yli 150 000 seuraajaa ja hänen videot ovat saaneet miljoonia toistokertoja.

11.00 Tervetulokahvit
11.30 Siniverkkarimies
12.00 Amin Asikainen
12.30 Lounas
13.30 Janne Lehtonen
14.00 Markku Kanerva
14.30 Kahvit

Kausikortit naisten Kansallisen liigan peleihin sekä miesten Ykköseen tarjoushintaan koko tapahtuman ajan.

Buffetissa tarjolla:

Talon runsas salaattipöytä ja itsepaistettua foccacciaa
Kanan reisipalaa cajun-kastikkeessa ja paahdettua perunaa
Seesam härkäwokkia ja sweetchili-kastiketta
Linssi-kasvis ragua
Talon marjaisaa piirakkaa ja vaniljakastiketta
kahvi ja tee

Liput toimitetaan postilla kotiin tilauksen maksun jälkeen.

Muistathan että koko lippujen tuotto menee hyvään tarkoitukseen ja Pallokerho Keski-Uusimaan toiminnan tukemiseen. Tervetuloa kuuntelemaan vuoden sykähdyttävintä seminaaria tiimityöskentelystä Keravalle!

Mikäli haluat suuremman määrän lippuja kerralla, voit pyytää tarjouksen seuran toiminnanjohtajalta [email protected] tai 0408357086.


Mikäli joku puhujista estyy järjestäjästä riippumattomista syistä tulemasta paikalle, voidaan vastaava korvaava puhuja ottaa tilalle ilman erillistä ilmoitusta. Lippujen hintaa ei hyvitetä.

Dataline Sport | Molentum Oy