Historiallinen tuplanousu!

Historiallinen tuplanousu!

22.11.2023

Kerhon kausi päättyi huippusaavutuksiin sekä miesten että naisten edustusjoukkueiden osalta. Naiset saavuttivat nousun Kansalliseen Liigaan ja miehet Ykköseen. Pallokerho Keski-Uusimaan hallitus on päättänyt viimeisimmässä kokouksessa että seura hakee Palloliitolta lisenssiä molempiin sarjoihin. Lisenssi Kansalliseen liigaan tulee jättää perjantaina 24.11. ja miesten Ykkösen lisenssihakemus jätetään viimeistään viikkoa myöhemmin 1.12.

Edellisen kauden naisten mestariluotsi siirtyy ansaitulle levolle seuratoiminnasta ja tämä avaa paikan uudelle naisten päävalmentajalle. Haemme valmentajaa tähän pestiin ja hänellä tulee olla UEFA A paperit. Katso toimenkuvan tarkemmat tiedot ja hae paikkaa tästä.

Ylemmät sarjapaikat lisäävät edustusjoukkueiden kustannuksia. Rahallista tukea yrityksiltä ja yksityisiltä tarvitaan edelleen, jotta edustusjoukkueet pystyvät toimimaan parhain mahdollisin edellytyksin kovemmissa sarjoissa. Otamme mieluusti kaikki ehdotukset vastaan. Kyselyt voi ohjata seuran toiminnanjohtajalle.

Kausikortit tulevat piakkoin myyntiin. Saatavilla on naisten ja miesten kausikorttien lisäksi ensimmäistä kertaa myös niin sanottu superkausikortti, jolla pääsee koko kauden kaikkiin kotipeleihin kannustamaan molempia joukkueita. Kausikortit tulevat myyntiin vielä hyvissä ajoin ennen joulua.

Dataline Sport | Molentum Oy