Timo Lehtihalmes mukaan Kerhon valmennukseen

Timo Lehtihalmes mukaan Kerhon valmennukseen

05.12.2023

Timo "Tipi" Lehtihalmes aloittaa tammikuun alussa PKKUn naisten Kansallisen Liigan joukkueen päävalmentajana. Tipi on kovanluokan ammattilainen. Hän on toiminut viimeiset 30 vuotta jalkapallon parissa, joista 20 vuotta valmentajana. Viimeisimmät vuodet hän on toiminut Hyvinkään Palloseurassa urheilutoimenjohtajana ja VJSn lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkönä.

Mikä sitten sai Tipin tarttumaan PKKUn tarjoamaan rooliin?
"PKKUn tarjoama haaste oli tässä kohtaa niin mielenkiintoinen, että se sai jättämään edellisen tehtävän. Arvostan kovasti sitä mitä PKKU on vuosien varrella tehnyt ja on kunnia päästä mukaan kehittämään toimintaa edelleen. Olen tehnyt seuran kanssa aiemminkin yhteistyötä ja nyt on kiva olla paraatipaikalla seuraamassa seuran toimintaa ja pelaajakehitystä. Vaikka naisten liiga on tietysti tulos sarja, niin edelleen tavoite on kehittää pelaajia niin, että se ei ole päätepiste vaan välietappi kohti seuraavia haasteita. Tämä motivoi itseäni todella paljon tässä ympäristössä."

Minkälaisena näet tulevan kauden Kansallisen Liigan joukkueen peräsimessä?
"Sarjanousijan kausi on aina lähtökohtaisesti haastava, mutta uskon, että meillä on myös hyvä paikka yllättää monet. Olen varma, että saamme jalkeille todella kiinnostavan ryhmän mikä pystyy ennakkoluulottomasti ja omalla tavallaan haastamaan sarjassa."

Mikä tekee sinusta hyvän valmentajan ja miten saat pelaajista parhaan irti?
"Koen, että olen hyvä pelaajien kanssa ja pystyn nostamaan heitä seuraavalle tasolle. Tärkeintä on saada joukkue toimimaan yhdessä ja yhteisten tavoitteiden mukaisesti, jokainen tietää, että on tärkeä osa joukkuetta ja yhdessä pystymme rakentamaan kokonaisuuden joka tietää mitä tehdään, uskoo siihen mitä tehdään ja on valmis tekemään paljon töitä sen eteen, että tavoitteisiin päästään."

Vielä viimeiseksi Tipi lähettää jouluiset tervehdykset koko Kerhon yhteisölle: Joulun odotus on ovella ja uuden kauden alkuun on vielä matkaa, mutta nyt on jo hyvä hetki hypätä mukaan seuraamaan tätä tarinaa!

Dataline Sport | Molentum Oy