Teemu Lehtomäki PKKU:n toiminnanjohtajaksi

Teemu Lehtomäki PKKU:n toiminnanjohtajaksi

04.09.2023

Pallokerho Keski-Uusimaan uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Teemu Lehtomäki. Rekrytoinnilla seuran tavoitteena on nostaa seuran hallinnollinen ja kaupallinen tekeminen uudelle tasolle.

PKKU on perustettu vuonna 2005 tarjoamaan vahvan kilpailullisen polun alueen futareille 12-vuotiaasta eteenpäin. Seurassa on vahvasti panostettu pelaajakehitykseen, joka on näkynyt myös mm. nuorisomaajoukkueissa. Seura on vakiinnuttanut asemansa poikapuolella ja nyt tavoitteena on luoda sama vahvuus myös tyttöpuolelle. Yksi tärkeä etappi tällä matkalla on monipuolisempi osaaminen hallinnollisella ja kaupallistamisen puolella. Tämä mahdollistaa entistä paremman tuen kaikille joukkueille.

Lehtomäki kuvaa itseään sanoin viekas visionääri. Hän on työskennellyt urheilun parissa käytännössä koko työuransa ajan aina urheilukaupan kassalta lajiliiton toiminnanjohtajan pestiin saakka. Viimeisimmäksi hän on työskennellyt palvelupäällikkönä Supergolf Finland Oy:ssä kehittäen niin yhtiön golf-, padel- kuin golfsimulaattoritoimintaakin. Järvenpäässä asuva Lehtomäki on myös keravalaisen Frisbeegolf Club Keinukallio -seuran toinen perustaja. Hän toimi seuran puheenjohtajana vuosina 2010-2017.

Teemulla on toiminnanjohtajan pestiin sopiva koulutustausta: hänellä on ylempi AMK-tutkinto Haaga-Heliasta Vierumäeltä, jossa hän opiskeli Liikunnanalan kehittämistä ja johtamista. Jalkapalloarkeen hän on tutustunut mm. ollessaan ikäluokkavastaavana Järvenpään Palloseurassa.

”Näen PKKUn toiminnassa valtavasti potentiaalia ja odotan innolla, että päästään yhdessä kääntämään uusi sivu paikallisessa urheilukulttuurissa. Seurassa on tehty loistavaa työtä pelaajakehityksen parissa jo pitkään. Nyt pyritään saamaan myös taustatoiminnot vähintäänkin samalle tasolle ja mahdollistetaan näin ollen huipputasoinen seuratoiminta myös jatkossa.”, toteaa Teemu.

”Rekrytointiprosessi oli hyvin mielenkiintoinen ja saimme lähes 30 hakemusta, joiden joukossa oli erittäin vahvaa lajitaustaa. Haluamme kuitenkin nimenomaan uudenlaista otetta ja tekemistä, jossa yhdistyy kaupallinen, markkinoinnillinen ja viestinnällinen osaaminen. Olemme innoissamme saadessamme Teemun seuraamme, ja lähdemme yhdessä kehittämään toimintaa seuran strategian mukaisesti”, toteaa seuran puheenjohtaja Mikko Lankinen.

Dataline Sport | Molentum Oy