Syysloman superviikon nousukarsinnat

Syysloman superviikon nousukarsinnat

12.10.2023

Syyslomaviikon aikana PKKUn edustusjoukkueilla on edessä tärkeät koitokset kotikentällä. Sekä naiset että miehet karsivat ylemmästä sarjapaikasta - naiset Kansalliseen liigaan ja miehet Ykköseen.

Miehet edustus PKKU - FC VAAJAKOSKI
Miesten edustuksen vieraaksi Ykkösen karsintaan saapuu Kalevan hornankattilaan FC Vaajakoski Jyväskylästä. Ottelu pelataan lauantaina 21.10. klo 13. Portit aukeaa jo aiemmin tähän koko perheen tapahtumaan, joten olkaahan ajoissa paikalla. Luvassa mm. ennennäkemätön punainen yleisömeri, jonka sponsoroi illan virallinen jatkopaikka Ravintola Hurmio Tuusulassa. Lauantai-iltana Hurmiossa soi livemusiikkia ja karaoke. Tervetuloa fiilistelemään tunnelmaa syksyiseen lauantaipäivään ja jatkamaan iltaa isolla joukolla. Yleisölle ohjeistuksena että kannattaa ottaa punaista päälle mutta mikäli sitä ei löydy niin portilta sitä saa sisäänpääsyn yhteydessä ilmaiseksi.

Liput portilta 10 euroa
Eläkeläiset,opiskelijat ja varusmiehet 5 euroa
PKKU,KP-75 ja TuPS junnut pääsevät otteluihin ilmaiseksi oman seuran asussa.

Naiset edustus PKKU - TPS
Naiset karsivat paikasta Kansalliseen liigaan myös Keravan Kalevan tekonurmella. Ottelu starttaa syyslomaviikon keskiviikkona 18.10. klo 18.30. Vastustaja tähän huipputärkeään otteluun saapuu Turusta. Buffasta tarjoillaan mm. lämmintä juotavaa ja pientä suuhun pantavaa. Kaikki joukolla kannustamaan naiset voittoon.

Naisten kotiotteluihin on vapaa pääsy, mutta kannatuskortilla saa kotipeleissä kahvin ja leivonnaisen.

Dataline Sport | Molentum Oy