Uusi vuosi, uusi joukkue – Naisten joukkueessa odotetaan kauden alkua luottavaisin mielin

Uusi vuosi, uusi joukkue – Naisten joukkueessa odotetaan kauden alkua luottavaisin mielin

04.01.2021

Naisten joukkueen kausi on alkanut koronatilanteen asettamista haasteista huolimatta lupaavasti. Päävalmentaja Jarkko Jahnukainen katsoo tulevaisuuteen luottavaisin mielin ja lupaa sopimusuutisia tällä viikolla.

Joukkue on harjoitellut lokakuun puolivälistä alkaen. Aluksi parin uuden pelaajan ja lähinnä TB-ikäluokan voimin, sillä viime kauden pelit jatkuivat vanhalla ryhmällä vielä marraskuun puoliväliin asti. Varsinaiset try outit päästiin aloittamaan vasta marraskuun lopulla ja ensimmäisissä harjoituksissa 18.11. oli lähes 40 pelaajaa mukana! Koronarajoitukset ovat vähentäneet joukkueharjoitukset kolmeen kertaan viikossa, mutta omatoimisilla fysiikka-, liikkuvuus- ja peruskestävyystreeneillä sekä pelaajien hyvällä motivaatiolla on saatu pidettyä treenimäärä 4-5:ssä per viikko.

- Tryouteista ja niiden jälkeen on mukaan vahvuuteen liittynyt uusia pelaajia. Erittäin hyviä ja mielekkäitä vahvistuksia kentän eri osa-alueille, kertoo Jahnukainen uusista pelaajista.

Naisten ja TB-joukkueen yhteisvahvuus on tällä hetkellä 38 pelaajaa ja vielä pari pelaajaa liittynee mukaan kokeneemmasta kaartista.

- Meillä on erittäin hyvä tilanne naisten joukkueen kannalta alkavalle kaudelle. Meillä tulee olemaan vahva runko, jota TB-ikäluokka vahvistaa ja tokihan pari kovaa kokenutta pelaajaa mahtuu vielä mukaan, Jahnukainen summaa tilannetta.

Naisten Ykköseen lähtee PKKU:n uudistunut naisten joukkue, joka tulee olemaan erinomainen sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Pelaajamäärä sekä laatu ovat oikein hyvällä tasolla.

Tällä viikolla pääsemme myös julkaisemaan sopimusuutisia!

Dataline Sport | Molentum Oy