PKKU:n tyttöjoukkueet lähtevät kauteen 2021 vahvana

PKKU:n tyttöjoukkueet lähtevät kauteen 2021 vahvana

28.09.2020

NAISET


Tulevalla kaudella naisten joukkue koostuu Kerhon naispelaajista ja tulevaisuutta rakennetaan entistä tiiviimmällä yhteistyöllä myös B-ikäluokan pelaajien kanssa. Seuran vahva tekeminen junioritasolla on luonut hyvän pohjan tulevaisuudelle.

Toimintaa pyritään kehittämään ja rakentamaan pidemmällä tähtäimellä. Tehdään yhdessä joukkueelle hyvät toimintamahdollisuudet sekä näin myös luodaan omille junioreille mahdollisuus pelata punaisissa niin pitkälle kuin mahdollista. Koko Kerhon uusi yhteinen tavoite on: Naiset liigaan 2023!

Uudeksi päävalmentajaksi on kiinnitetty menestyksekkään T05 ikäluokkajoukkueen valmentaja Jarkko Jahnukainen ja hänen kanssaan joukkuetta luotsaa kaudella 2020 TB-joukkueen SM-karsintaan luotsannut Matias ”Matu” Ravi. Joukkueen managerina alkavalla kaudella aloittaa Maria Olin-Bolin. Joukkueenjohtajina tulevat toimimaan Tiina Julin ja Mika Sokka.

Urheilullinen, motivoitunut ja korkealle tähtäävä pelaaja, lähde mukaan kunnianhimoiselle matkalle tämän joukkueen kanssa! Mukaan mahtuu sekä kokeneita että nuoria pelaajia. Asenne ratkaisee.

Naisten avoimet harjoitukset ovat viikoilla 46-47.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä päävalmentajaan Jarkko Jahnukaiseen:
p. 050 555 4113 (myös wa-viestit)
@ [email protected]

TB

PKKU T18 (03-05-syntyneet) joukkue pelaa talvella T18 SM-karsintaa ja tulee toimimaan tiiviisti yhteistyössä Kerhon naisten kanssa. Teemme seurassa yhteistyötä yli joukkuerajojen ja tulevaisuuden kehityssuunnitelma nojaa jatkossa entistä vahvemmin pelaajakehitykseen aina naisten joukkueeseen asti.

Joukkueessa on nyt noin 20 pelaajaa. Mukaan mahtuu vielä tavoitteellisia ja määrätietoisia pelaajia. Jos olet motivoitunut tekemään töitä kehityksesi eteen, tarjoamme seurana vahvan tuen pelaajan yksilölliseen kehittymiseen.


Joukkueen päävalmentajaksi on kiinnitetty jatkamaan kaudella 2020 TB-joukkueen SM-karsintaan luotsannut Matias ”Matu” Ravi ja valmennustiimissä on mukana naisten päävalmentaja Jarkko Jahnukainen.

TB avoimet harjoitukset ovat viikoilla 46-47.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Jarkko Jahnukaiseen:
p. 050 555 4113 (myös wa-viestit)
@ [email protected]


T06 & T07

Etsimme mukaan sitoutuneita ja tavoitteellisia pelaajia. Sinun ei tarvitse olla niin sanotusti valmis pelaaja, jos olet motivoitunut tekemään töitä kehityksesi eteen. Tavoitteellisille pelaajille voimme tarjota hyvät olosuhteet kehittyä yksilönä ja joukkueena. Teemme seurassa yhteistyötä yli joukkuerajojen ja kehityssuunnitelma nojaa jatkossa entistä vahvemmin pelaajakehitykseen aina naisten joukkueeseen asti.

Pyrimme muodostamaan ensi kaudelle peliryhmän myös 2007-ikäluokan sarjaan ja uusia pelaajia on jo saatu mukaan tutustumaan, joten tämä vaikuttaa lupaavalta. PKKU:ssa pelaajille on tarjolla pelaajapolku tutussa porukassa pitkälle tulevaisuuteen!

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii alkavalla kaudella Jarkko Hårdh. Lisäksi valmennustiimissä jatkaa Maria Olin-Bolin (T07) ja Leena Salmela.

Kutsumme kaikki toiminnasta kiinnostuneet 2006-2007-syntyneet pelaajat rohkeasti mukaan toimintaan. Joukkueen harjoitukset ovat avoinna kaikille toiminnasta kiinnostuneille koko lokakuun ajan.

Lisätietoja toiminnasta antaa Maria Olin-Bolin:
p. 040 594 3444
s.posti [email protected]T08

PKKU T08 joukkueeseen etsitään motivoituneita ja tavoitteellisia pelaajia. Tarjoamme seurassa mahdollisuuden kehittyä kohti omaa huippua ja PKKU:ssa tyttöpelaajilla on vahva pelaajapolku aina naisten joukkueeseen asti. Teemme seurassa yhteistyötä yli joukkuerajojen.

Kaudella 2021 vastuuvalmentajana jatkaa joukkueen vuosi sitten perustanut Suman Thind apunaan Elina Ropponen. Joukkue jatkaa ensi kaudella pelejä ikäluokkansa ylimmässä sarjassa Ykkösessä. Joukkueiden tukena toimii maalivahtivalmentaja ja fysiikkavalmentaja.

Toivotamme tervetulleeksi kaikki toiminnasta kiinnostuneet 2008-syntyneet pelaajat rohkeasti mukaan toimintaan! Avoimet harjoitukset ovat viikoilla 41 ja 43 (tarkemmat ajat www.pkku.fi).

Lisätietoja toiminnasta antaa Suman Thind:
p. 045 1235 291
s.posti [email protected]

Dataline Sport | Molentum Oy