Miesten Edustuksen kapteenisto valittu, Jean Silva kerhon vahvuuteen

Miesten Edustuksen kapteenisto valittu, Jean Silva kerhon vahvuuteen

19.04.2019

25.4 käynnistyy Kerhon osalta miesten Kolmonen vieraspelillä vs Viikingit/2.
Joukkueen tavoitteena on nousu Kakkoseen.
Joukkueen rakennus on hyvällä mallilla ja joukkue on valinnut itselleen kapteeniston.
Joukkuetta kipparoi aina lojaali ja luotettava Joonas Puljujärvi. Joukkueen varakapteeneina toimivat pitkän linjan Kerholaiset Valtteri Homanen, Akseli Haapalainen sekä Jaakko Rantanen.

Kerho on sopinut kauden 2019 kattavasta sopimuksesta Brasilialaisen Jean Carlo Generoso Da Silva:n kanssa.
Jean Silva on pelannut kaudella 2018 Ykköstä KTP:n riveissä sekä mm.kaudella 2016 Kakkosessa Hongan riveissä syntyi 22 täysosumaa, mikä teki hänestä lohkonsa parhaan maalintekijän. Kauden päätteeksi Silva valittiin lohkon parhaaksi pelaajaksi.

-Olen erittäin tyytyväinen että Pallokerho Keski-Uusimaa otti minuun yhteyttä. Tiesin entuudestaan että seura tekee laadukasta pelaajakehitystyötä ja näin ollen olen iloinen että osallistun "nousutalkoisiin". Joukkue on nuori,taitava ja nälkäinen. Luulen että sovellun joukkueeseen enemmän kuin hyvin. Toteaa Jean Silva

Seuran junioripäällikkö Mauricio Soto on samoilla linjoilla:

-Joukkueen tavoitteena on nousu Kakkoseen. Joukkueemme on nuori,taitava,iskukykyinen mutta se on myös kaivannut kokenutta "isovelihahmoa" omien kokeneiden pelureiden lisäksi. Joukkueeseen on P17 SM-karsintojen jälkeen nostettu seuran potentiaalisia junioreita ja joukkue on juuri nyt hyvä sekoitus kokemusta sekä nuorta intoa/potentiaalia. 29-vuotias Silva on heittämällä joukkueen kokenein pelaaja niin ikänsä kuin saavutustensa puolesta. Joukkueen nuorin pelaaja on 16 -vuotias ja U17 maajoukkueen vakiokasvo Samuel Anini Junior.

Joukkueeseen on mahdollisesti tulossa vielä muutama vahvistus Yhdysvaltojen yliopistostosarjoista.

Kerhon sopimuspelaajat

Dataline Sport | Molentum Oy