Tappio Uusimaa Cupissa

06.09.2012
PKKU hävisi Uusimaa Cupin puolivälierän Honka/A:lle rangaistuspotkujen jälkeen 5-6. Varsinainen peliaika päättyi 2-2., , Honka/A oli vahvistanut rivejään muutamalla Kakkosen Pallohongan ringissä olevalla A-ikäisellä pelaajalla ja se näkyi liikkeessä. A-junioreina Honka sai kuitenkin tasoitusrangaistuspotkun ottelun alkuun ja peli käynnistyi 0-1 tilanteesta. PKKU:n miehistöä oli vähän sekoitettu ja pelaajat pelasivat osin oudoilla paikoilla johtuen siitä, että tällä viikolla on miehillä ja A-junioreilla yhteensä neljä ottelua ja loukkaantumistilannekin on hieman huono. Tästä huolimatta PKKU onnistui ensimmäisen puoliajan aikana kahdesti, vaikka suurta hallintaa ottelu ei olutkaan. Ensimmäinen maali oli vapaapotkusta ja toinen kauden komein laukaus kolmesta kympistä takaylänurkkaan. Kimmo Hovi oli kumpaisenkin maalintekijä., Eniten puhutti kuitenkin ensimmäisen maalin vapaapotkuun johtanut tilanne, sillä vapaapotku tuomittiin maalivahdin käsivirheestä 16-ulkopuolella. Tilanteessa Markus Ode oli pääsemässä palloon, mutta maalivahti ehti juuri ja juuri ensin. Pallo oli maalivahdin ottaessa sen syliinsä 16-sisäpuolella, mutta sen verran vauhdikkaasti maalivahti oli tullut vastaan, että ei ehtinyt jarruttaa ajoissa ja tuli pallo kädessä rajan yli. Täysin selvä punainen kortti, mutta todella epävarmasti koko ottelun tuominnut tuomari nosti jostain syystä vain keltaisen kortin., Toinen puoliaika ehti juuri ja juuri käynnistyä, kun Janne Kettunen sai todella kevyestä tilanteesta toisen keltaisen kortin. Ensimmäinenkin keltainen kortti oli tullut varsin kevyesti, joten ulosajo tuntui vääryydeltä. Liikkuva vastustaja piti tämän jälkeen painetta alivoimalla pelannutta Pallokerhoa vastaan, mutta paria hyvää laukausta lukuunottamatta maali varjeltui. Tasoitus tuli kuitenkin torjunnan jälkitilanteesta maaliin liruen, kun hyvin torjunut Kasperi Hirvonen ei enää ehtinyt toiseen torjuntaan., Ottelu meni siis rangaistuspotkuille, jossa Honka/A oli terävempi lukemin 4-3.,