Viimeisellä kierroksella vastassa KuPS

Runkosarjan viimeisellä kierroksella Hyrylän nurmella kohtaavat PKKU ja KuPS. KuPS on sarjassa toisena ja monien papereissa ehkä vähän alisuorittanut tällä kaudella kaikesta huolimatta, koska ero kärkipaikkaa pitävään HJK:hon on todella iso. Edellisellä kierroksella KuPS voitti JyPKin kotikentällä niukasti 2-1 ja PKKU hävisi 2-0 HJK:n vieraana.

Päävalmentaja Timo Lehtihalmes odottaa tällä hetkellä todella luottavaiselle fiiliksellä lauantaita.

”KuPS on totta kai laadukas joukkue, mutta uskon, että pystymme aiheuttamaan paljon ongelmia. Heidän prässäämisensä ei ole sarjan parhainta, mutta kombinaatiopelaamisessa joukkue on puolestaan todella laadukas. Samaten tietysti huikeat yksilöt pystyvät aiheuttamaan ongelmia.

”Meillä ollut paljon hyvää edellisissä otteluissa, vaikka pistetili ei ole kasvanutkaan. Meidän tulee KuPSia vastaan pystyä lisäämään hallintajaksoja ja samaten pystyä hyökkäämään nopeasti, kun mahdollisuus tulee. Uskon, että jos pystymme liikuttamaan KuPSin muotoa riittävästi, pystymme saavuttamaan etuja linjojen välissä. Samaan aikaan meidän tulee huolehtia tasapainosta, koska kuten aiemmin totesin, KuPSilla on todella hyviä yksilöitä”, Lehtihalmes pohtii.

”Tällä hetkellä meidän loukkaantumistilanne näyttää ihan hyvältä. Pois lauantailta on varmuudella vain Josefina Långström ja valitettavasti pahan polvivamman saanut Edith Grahn, jonka paluuta saa odotella ensi vuoden puolelle.”

Ella Leskelä kommentoi tulevaa ottelua seuraavasti:

”Ollaan pystytty nostamaan joukkueena selvästi tasoa parin viime pelin aikana. Tästä on hyvä jatkaa yllättämään KuPS lauantaina.”

Dataline Sport | Molentum Oy