Toiseksi viimeisellä kierroksella vastassa Ilves

Kauden viimeisessä kotiottelussa Järvenpään tekonurmella kohtaavat PKKU ja Ilves. Ilves katkaisi edellisellä kierroksella pitkän voitottoman putkensa kaatamalla Hongan 1-3. PKKU sen sijaan kärsi 4-0 tappion PK-35 Helsingille.

”Takana on pitkä kausi, mikä näkyy jo, ja nyt vielä revitään kaikki irti joukkueesta, että voidaan taistella itse voitosta ja samalla vaikeuttaa Ilveksen tilannetta. Ilves otti edellisellä kierroksella ensimmäisen voittonsa uuden päävalmentajan alaisuudessa ja viimeiset kaksi peliä ovat joukkueelle elintärkeitä. Paineet ovat varmasti kovat ja me taas päästään toimimaan paineettomasti, joten toivottavasti se näkyy meidän otteissa positiivisella tavalla”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes pohtii.

”Toivon, että kentällä nähdään pallollisesti rohkea Kerho, joka uskaltaa haastaa Ilveksen prässiä ja pystyy pysymään pallossa paineen alla. Varmasti kova työ edessä, mutta jokaisessa pelissä voidaan taistella voitosta! Se vaatii todella paljon töitä kentällä, mutta uskon että, joukkue haluaa kauden viimeiseen kotiotteluun ladata kaiken!”

Maalivahti Josefina Långström toivoo Järvenpäähän suurta yleisöä.

Edessä on viimeinen kotipeli ja päästään pelaamaan hienolle uudelle stadionille. Taistelu kolmesta pisteestä tulee olemaan kova, kun Ilves on toiseksi viimeisenä ja heillä on säilymisen kannalta kaksi pakkovoittoa edessä. Lähdetään peliin totta kai ryöstöretkimentaliteetilla pisteiden suhteen. Toivottavasti mahdollisimman moni löytäisi Järvenpäähän kannustamaan meidät voittoon!

Dataline Sport | Molentum Oy