SUNNUNTAINA PIHLAJAMÄESSÄ VASTASSA PK-35

Haastajasarjan kolmannella kierroksella kohtaavat Pihlajamäessä PK-35 ja PKKU. Kotijoukkueelle pisteet ovat todella tärkeät säilymiskamppailussa, joten panokset ovat taas kerran todella korkeat. PK-35 voitti keskiviikkona FC Hongan 0-1 vieraskentällä Minea Grönbergin kauden neljännellä maalilla.

Vaikka sarjasta putoaminen on jo selvää, joukkueen voitontahto on kova.

”Mielenkiintoinen ottelu tiedossa ja kotijoukkueelle todella tärkeä. Toki meillekin koska kukaan ei halua jäädä ilman voittoa tältä kaudelta ja varmasti jokainen on valmis laittamaan 100 % kehiin. PK:lle ottelu on kolmas kahdeksaan päivään, mikä varmasti jollain tasolla näkyy otteissa”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes pohtii.

”PK-35 on erittäin hyvin valmennettu joukkue, joka puolustaa todella kollektiivisesti, hyökkää paljon laitojen kautta ja on todella vaarallinen erikoistilanteissa. Lisäksi joukkue on löytänyt hyviä vahvistuksia tälle kaudella ja skabaa tosissaan sarjapaikasta, ehkä hieman ennakko-odotusten vastaisesti. Etenkin Minea Grönberg on ollut todella hyvä tällä kaudella ja liigan parhaita hyökkääjiä”, Lehtihalmes summaa.

”Meidän tulee olla hyviä pallon kanssa ja onnistua liikuttamaan PK-35:n muotoa ja pystyä murtautumaan laadukkaasti. Tarvitaan paljon malttia ja laatua. Lisäksi meidän tulee prässätä laadukkaasti ja pakottaa vastustaja etenemään suoraviivaisesti. Mitä enemmän joudumme liikkumaan poikittain sitä suuremmat riskit on.”

Vierailijoiden kokoonpanosta puuttuu varmuudella Anna Karvonen, Edith Grahn, Jasmina Liukkonen ja Janita Lampinen.

Piret Palonen lähtee joukkueen kanssa hakemaan kauden ensimmäistä voittoa!

Lähdetään totta kai hakemaan 3 pistettä ja ensimmäistä voittoa. Tärkeät 3 pistettä jaossa, vaikka oma sarjapaikka onkin jo tiedossa. Uskon, että ottelusta tulee hyvä ja tasainen, kunhan päästään pelaamaan omalla tasolla ja tehdään kentällä niitä juttuja, joita treeneissä on käyty läpi.

Dataline Sport | Molentum Oy