Sunnuntaina luvassa kova taisto pisteistä

Tulevana sunnuntaina kohtaavat tärkeässä ottelussa sarjan kaksi viimeistä joukkuetta, PK-35 ja PKKU. Ottelu on molemmille todella tärkeä, kun isoja pisteitä on vielä jaossa. Edellisellä kierroksella PK-35 haki ison pisteen Kuopiosta KuPSilta ja PKKU hävisi rumasti kotikentällä Ilvekselle. PKKU:n leirissä ottelua odotetaan mielenkiinnolla.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi tasan 2-2. Päävalmentaja Timo Lehtihalmes ennakoi tulevaa peliä seuraavasti:

”PK-35:ta vastaan jäi ensimmäiseltä kierrokselta paljon hampaankoloon ja nyt meillä on taas paikka ottaa kauden avausvoitto, mikä on tietysti tällä hetkellä kaikkein tärkeintä. Olemme pelanneet edelliset kierrokset suhteellisen hyvin. Vaikka Ilves-pelissä kaikki menikin pieleen, sielläkin oli silti pelin sisällä paljon hyviä asioita, joita haluamme ehdottomasti ottaa matkaan, kun sunnuntaina Pihlikseen matkaamme. Kun pystymme jättämään isot virheet pois ja pystymme päättämään hyökkäykset laadukkaammin, taistelemme varmasti voitosta ja varmasti jokainen pelaaja on siihen valmis edellisen kierroksen pettymyksen jälkeen”, Lehtihalmes toteaa.

”Kokoonpanoon on tulossa pieniä muutoksia, mutta varmasti meiltä tulee kentälle todella nälkäinen joukkue, joka prässää korkealta ja kovaa ja pyrkii etenemään laadukkaasti vastustajan boksiin. Etenkin PK:n erikoistilanteet ovat vaarallisia ja niihin pitää olla valmis. Samaten PK on tehnyt joitakin hienoja maaleja boksin ulkopuolelta, joten meidän tulee olla riittävän lähellä, ettei meidän boksin reunalle pääse liian helposti.”

PKKU:n riveistä puuttuu varmuudella Hertta Lammio, Veera Tammi, Lilja Vesanto, Aleksandra Tanninen ja Venla Ollikainen.

Kaisa Saarenpää odottaa peliä luottavaisesti:

”Tärkeät pisteet on jaossa molemmille joukkueille ja odotettavissa on tiukka kamppailu. Jatkamme tekemistämme samalla tavalla kuin JyPK- ja Honka-peleissä ja pystymme parantamaan omaa tekemistä vielä siitäkin”, Kaisa kertoo.

Dataline Sport | Molentum Oy