Sarjanousijoiden toinen kohtaaminen

Kansallisen Liigan yhdennellätoista kierroksella kohtaavat Jyväskylän Harjulla JyPK ja PKKU.

Joukkueilla on hyvin erilaiset ottelut alla, kun PKKU hävisi PK-35 Vantaalle 0-4 ja JyPK voitti, ehkä hieman yllättäen, HPS:n vieraskentältä 0-1. Päävalmentaja Timo Lehtihalmes odottaa joukkueelta uudenlaista ilmettä edelliseen otteluun verrattuna.

”PK-35 Vantaa oli meiltä todella hirveä esitys ja tiedämme sen hyvin. Emme missään kohtaa olleet edes lähellä ottelun vaatimaa tasoa ja on 100 % varmaa, että Jyväskylässä kentällä nähdään erilainen joukkue. Pallollinen pelaamisemme oli todella heikkoa edellisessä ottelussa ja sitä meidän on pakko pystyä parantamaan. Se johtaa myös parempaan puolustamiseen ja sitä kautta taistelemme taas pisteistä paremmin.”

Lehtihalmes pohtii, että JyPKin kohtaaminen osuu vastustajan onnistumisista johtuen oman joukkueen kannalta hieman huonoon saumaan.

”JyPK on varmasti hyvällä itseluottamuksella hienon HPS-voiton myötä ja tietysti myös Cupin jatkopaikan, joten voisi sanoa, että kohtaamme JyPKin ehkä vähän huonoon aikaan. JyPK on hyvin valmennettu ryhmä, joka pystyy aiheuttamaan meille todella paljon ongelmia aggressiivisella prässäämisellään, mutta sieltä on kyllä reitit alta pois, ne pitää vaan pystyä hyödyntämään. Lisäksi meidän tulee tehdä JyPKin rakentelu todella vaikeaksi ja sitä kautta päästä riistoihin ylempänä kentällä,” Lehtihalmes pohtii.

Hyökkääjä Mikaela Sjöman kertoo joukkueen lähtevän innolla taistelemaan pisteistä.

”Olemme ottaneet edellisestä pelistä opit mukaan, joten sunnuntaina voi todellakin nähdä sekä tahtoa että intoa huokuvan joukkueen taistelemassa tärkeistä pisteistä JyPKin kanssa. On myös kivaa päästä taas pitkästä aikaa bussimatkalle!”, Mikaela kertoo.

Dataline Sport | Molentum Oy