Sarjanousijat kohtaavat kauden ensimmäisessä kotiottelussa

Otteluennakko: PKKU – JyPK 20.4. klo 20.00

Lauantaina kohtaavat kaksi sarjanousijaa, kun JyPK saapuu Keravalle vieraaksi. Ottelu on samalla PKKU:n historian ensimmäinen kotiottelu pääsarjassa.

Ensimmäisellä kierroksella JyPK kohtasi kotonaan Helsingin Palloseuran, joka vei pisteet mukaan 0-3. PKKU avasi kauden PK-35 Vantaan vieraskentällä ja pisteet jaettiin lukemin 0-0, joten molemmilla joukkueilla on vielä kauden avausmaali tekemättä.

PKKU lähtee otteluun suhteellisen hyvistä lähtökohdista, vaikka joukkueen kokoonpanosta puuttuu muutama pelaaja eri syiden vuoksi.

”Olemme pystyneet harjoittelemaan melko hyvin avausottelun jälkeen ja valmistautuminen JyPK-ottelua varten on sujunut hyvin. JyPK tarjoaa toisenlaisen haasteen kuin PK-35 Vantaa ensimmäisessä ottelussa. Vastustaja on todella hyvin valmennettu ryhmä, joka pystyy pelaamaan monipuolista jalkapalloa”, toteaa päävalmentaja Timo Lehtihalmes.

Ennakkoon odotettuna luvassa on melko tasainen ottelu, jossa pisteet ovat varmasti tärkeitä molemmille joukkueille.

”Totta kai ensimmäinen kotiottelu on hieno tapahtuma ja on varmasti monelle pelaajalle iso juttu pelata tutulla kentällä pääsarjaa. JyPK kohdattiin kerran ennen kauden alkua, ja silloin ottelu oli ainakin vaaleanpunaisten lasien läpi katsottuna todella tasainen ja kumpi tahansa olisi sen voinut voittaa. Meidän pitää kuitenkin parantaa paljon pallollista pelaamista sekä toimintoja pallonriistojen jälkeen. Uskon, että hyvällä onnistumisella saamme hyvän tuloksen ja sitä kautta hyvän jatkon alkaneelle kaudelle.”

Yksi joukkueen uusimmista tulokkaista, Kaisa Saarenpää, ennakoi peliä seuraavasti:

”Hyvällä fiiliksellä mennään kohti ensimmäistä kotiavausta! Tämä on meidän kannalta tärkeä ottelu ja joukkueena meidän on hyvän avausottelun jälkeen hyvä jatkaa eteenpäin. Mukavaa lisälatausta tähän otteluun tuo vanha kotiseura.”

Dataline Sport | Molentum Oy