PKKU suuntaa lauantaina Ahvenanmaalle

Kansallisen liigan kierroksella 15 kohtaavat Åland United ja PKKU lauantaina 10.8 klo 17.00. Kumpikaan ei ole viime viikkoina ollut parhaassa vireessä ja taas on todella tärkeät pisteet jaossa molemmille joukkueille.

”Edellisellä kierroksella emme pystyneet olemaan riittävän hyviä, emmekä etenkään pystyneet luomaan riittävästi uhkaa PK-35:n viimeiseen linjaan. Meidän on pakko pystyä päättämään hyökkäykset Ålandia vastaan paremmin, jotta pisteitä on mahdollista ottaa”, avaa päävalmentaja Timo Lehtihalmes.

”Åland on hyvä joukkue, mutta samaan aikaan sieltä löytyy monia asioita, joihin pystymme iskemään ja meidän tulee pystyä käyttämään tilaisuudet hyvin. Meidän tulee pystyä puolustamaan tarvittaessa pidempiä aikoja nöyrästi muodossa ja kun tulee mahdollisuus prässätä ylhäältä, siihen pitää olla valmius. Uskon, että meillä on matkassa todella voitonhaluinen joukkue, emmekä varmasti anna Ålandille ilmaisia pisteitä.”

PKKU:n kokoonpanosta puuttuu Netta Peippo, Venla Ollikainen, Janita Lampinen, Lilja Vesanto ja Julia Jokelainen.

Rosa Wikström on valmis tekemään koko joukkueen kanssa kovasti töitä.

"Meillä edessä matkapeli Ålandia vastaan ja meidän on tärkeää saada jalat verryteltyä hyvin matkan jäljiltä. Vastassa on kova jengi, jossa on useita hyviä yksilöitä. Meidän pitää saada huomenna prässipeli toimimaan ja töitä pitää tehdä paljon."

Dataline Sport | Molentum Oy