PKKU-PK-35-ottelu päättyi 2-2 (2-0) tasapeliin

Äitienpäivän ottelu PKKU-PK-35 pelattiin Keravalla kauniissa auringonpaisteessa 185 katsojan edessä.

PKKU johti ensimmäisen jakson jälkeen 2-0, kun Jasmina Liukkonen ja Hertta Lammio tekivät kauden ensimmäiset maalinsa. PK-35 tuli kuitenkin toisella jaksolla väkisin tasoihin ja lopputuloksena oli 2-2.

Päävalmentaja Timo Lehtihalmeksen mukaan ensimmäinen jakso oli onnistunut.

”Pystyimme pitämään PK35:n meidän muodon ulkopuolella ja pystyimme itse luomaan pidempiäkin pallonhallintajaksoja ja teimme tietysti kaksi maalia. Toinen jakso olikin meille todella vaikea, passivoiduimme liikaa. Se näkyi jo ensimmäisen jakson aikana ja toisella se sitten konkretisoitui, kun PK-35 sai tuotua pallonhallinnan koko ajan ylemmäksi ja jouduimme puolustamaan turhan syvällä. Totta kai vastustajan tasoitusmaali harmittaa kokonaisuutena – kulma, jota ei olisi ikinä pitänyt viheltää ja siitä vielä epäonnisesti omaan maaliin – mutta nämä menevät varmasti pitkässä juoksussa tasan.”

Opit pelistä kerätään nyt mukaan ja keskitytään seuraan otteluun.

”Saimme taas uusia kokemuksia meidän hyvin vähän aikaa yhdessä olleelle joukkueelle ja niistä pitää vaan oppia. Tasuri ei tietenkään lämmitä ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta isossa kuvassa olemme taas todella paljon valmiimpia seuraaviin peleihin. Nyt palautellaan, katsellaan videoita ja sitten katseet käännetään taas seuraavaan peliin, joka pelataan ensi viikon lauantaina Keravalla Åland Unitedia vastaan”, Lehtihalmes toteaa.

Joukkueen nälkäisimmäksi pelaajaksi valittiin Netta Peippo, joka pääsee herkuttelemaan Ravintola Kerhoon.

PKKU:n maalit: