PKKU:n kauden kolmannessa kotiottelussa vastaan tulee PK-35 Helsinki


Joukkueet ovat aloittaneet kauden varmasti alle omien odotuksien, kun PKKU on kerännyt ensimmäisestä neljästä ottelusta yhden pisteen ja PK-35 neljä pistettä.


Ottelu on varmasti molemmille joukkueille tärkeä ja PKKU:n puolella valmistautuminen on sujunut seuraavasti.


”Meillä on ollut Ilves-pelin jälkeen muutamia poissaoloja harjoituksissa ja olemme joutuneet toimimaan hieman normaalia pienemmällä porukalla, mutta loppuviikkoa kohti tilanne on näyttänyt vähän paremmalta. PK-35 on hyvin puolustava ja vaarallinen tilanteenvaihtojoukkue, joka varmasti tässä sarjassa pystyy aiheuttamaan monelle haasteita, kuten mm. KuPS-ottelussa nähtiin. Joukkue on hyvin valmennettu, mutta uskon, että olemme löytäneet sieltä asioita, mitä pystymme omassa valmistautumisessamme ottamaan huomioon”, avaa PKKU:n päävalmentaja Timo Lehtihalmes.


Joukkueen pelissä on edelleen Lehtihalmeksen mielestä puutteita, mutta suuntaa on tarkoitus muuttaa.


”Meillä edelleen pelissä samoja puutteita kuin aiemmin emmekä ole riittävästi pystyneet vielä viemään asioita käytäntöön. Pallonhallintavaiheet ovat turhan lyhyitä ja jäämme turhan helposti liian pienelle alueelle pelaamaan emmekä löydä riittävän nopeasti reittejä paineen alta pois. Tässä meidän tulee olla selkeästi parempia sunnuntaina ja uskon, että tulemme olemaankin. Samalla kun pystymme pidentämään pallonhallintavaiheitamme, saamme samalla lisää energiaa prässäämiseen ja pystymme luomaan vielä enemmän painetta PK:n rakenteluun. Meidän tulee pystyä paremmin päättämään hyökkäyksiä vastustajan boksiin ja sitä kautta luomaan lisää uhkaa vastustajan puolustuslinjalle ja maalivahdille.”


”Toistan jälleen, että yksi hyvä tulos muuttaa kauden kulkua ja mitä nopeammin se saadaan, sen helpompaa valmistautuminen seuraaviin peleihin on. Uskon, että kaikkien äitien kunniaksi sunnuntaina kentällä nähdään tämän kauden paras Kerho ja sitä kautta kolme pistettä jää Keravalle ensimmäistä kertaa tällä kaudella!”


PKKU:hun kauden alussa PK35:sta siirtynyt Netta Peippo kohtaa tulevassa ottelussa tuttuja kasvoja.


”Minulla on odottavaiset fiilikset sunnuntain ottelusta PK-35 vastaan. Joukkueessa on paljon itselle tuttuja kasvoja viime kaudelta niin pelaajistossa kuin staffissakin. Viimeisimmissä otteluissa ei olla pystytty pelaamaan omalla tasolla ja siihen täytyy tulla muutos. Uskon pisteiden jäävän Keravalle, jos pystymme pelaamaan laadukkaan ja ehjän ottelun”, Netta kertoo.

Dataline Sport | Molentum Oy