PKKU:n kauden 2024 kapteenisto on valittu

PKKU:n kauden 2024 kapteenisto on valittu
Joukkueen kapteenisto on uudistunut. Pelaajat valitsivat kapteeniksi keskikenttäpelaaja Laura Kölhin. Kapteeniston täydentävät puolustaja Ilona Valovirta ja hyökkääjä Anna Karvonen.

  • Olen todella tyytyväinen joukkueen tekemiin valintoihin! Jokainen tuo joukkueen toimintaan lisäarvoa omalla toiminnallaan, ja he pystyvät nostamaan meidän tasoa huomattavasti niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, päävalmentaja Timo Lehtihalmes kertoo tyytyväisenä.

Laura Kölhi pelaa PKKU:ssa toista kauttaan. Tätä ennen hän pelasi NJS:ssä liigassa ja hänellä on liigakokemusta lisäksi TiPSistä ja PK-35 Vantaasta.

  • Laura on esimerkillinen pelaaja ja loistava tyyppi niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Hän tekee aina kaiken mahdollisimman hyvin ja on varmasti yksi sarjan parhaista vasemmista jaloista, Lehtihalmes toteaa.
  • Kapteenin rooli on tärkeä pelaajien ja valmentajien välillä. On kiva, että pelaajat valitsivat minut kapteenistoon. Pyrin hoitamaan kapteenin tehtävät kunnialla, Laura kertoo.

Ilona Valovirta on pelannut PKKU:ssa vuodesta 2015 lähtien.

  • Ilona on joukkueen henkisiä johtajia ja tekeminen on hänellä loistavalla tasolla. Ilona on seuran oma kasvatti, joka on hienoa nähdä ensi kaudella mukana seuran ensimmäisellä liigakaudella. Hän on kentällä tärkeä ja monipuolinen pelaaja, joka pystyy toimimaan useammassa roolissa, Lehtihalmes kertoo.
  • Hienoa, että joukkueen pelaajat valitsivat minut kapteenistoon. Haluan kunnioittaa tätä päätöstä pelaamalla aina periksiantamattomasti ja kentällä ohjaten ja kannustaen, Ilona kertoo.

Anna siirtyi PKKU:hun viime kaudeksi KTP:stä ja on nuorempana on pelannut esimerkiksi HJK:ssa.

  • Anna on esimerkillinen pelaaja kentällä ja hänellä on työmäärä aina tapissa. Harmittava loukkaantuminen tuli heti preseasonin alussa, mutta Anna saadaan toivottavasti mukaan mahdollisimman pian. Hän tuo meidän hyökkäyspelaamiseen paljon omilla ominaisuuksillaan ja uskon, että hän tulee olemaan kuntoon päästyään meille todella tärkeä pelaaja, Lehtihalmes kertoo.
  • Arvostan sitä, että joukkue luottaa minuun ja pyrin olemaan esimerkki ja luottamuksen arvoinen niin kentällä kuin sen ulkopuolella, Anna kertoo.

Kapteeniston tehtävänä on tietysti myös pitää positiivista fiilistä yllä, kapteenisto toteaa lopuksi.

Dataline Sport | Molentum Oy