PKKU LÄHTEE HUOMENNA HAKEMAAN AVAUSVOITTOA ESPOOSTA

Kansallisen Liigan kierroksella 12 kohtaavat mestaruussarjaa tavoitteleva FC Honka ja vielä kauden avausvoittoaan hakeva PKKU.


Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Hongan 1-3 voittoon Keravalla. Viime kierroksella Honka nousi hienosti lisäajalla 2-2 tasapeliin HJK:ta vastaan ja PKKU hävisi Jyväskylässä tiukan kamppailun jälkeen 2-1 JyPKille.


Perjantaina odottaa kuitenkin uusi peli ja PKKU:n leirissä ottelua odotetaan mielenkiinnolla.


”Honka on meille, ainakin lähtökohtaisesti, mieluisa vastustaja. Joukkue on vahvistunut kauden aikana ja heidän pelinsä on parantunut koko ajan, mutta näen silti meillä mahdollisuuden yllättää ja vaikeuttaa heidän pelaamistaan,” toteaa päävalmentaja Timo Lehtihalmes


”Saamme JyPK-pelistä paljon hyvää mukaan, vaikka tulos ei tietysti ollut sitä, mitä haimme. Honka on hyvin pelaava joukkue, joka pyrkii etenemään kontrolloidusti, mutta samaan aikaan he eivät pelkää edetä suoraviivaisesti, jos mahdollisuus tulee. Meidän pitää pystyä prässäämään aggressiivisesti ja viemään Honka alueille, missä he eivät ole mukavuusalueella. Samaan aikaan meidän tulee jatkaa ja totta kai parantaa entisestään pallollisen pelaamisemme laatua, jotta pystymme olemaan pidempiä aikoja pallon kanssa ja myös luomaan uhkaa.”


”Perjantaina meille tulee varmasti paljon 1v1-tilanteita meidän pallollisessa vaiheessa. Lisäksi meidän tulee huolehtia, että tuet ovat riittävän lähellä ja että pystymme ja uskallamme toimia muodon sisällä, koska siellä on varmasti isoja tiloja pelata kunhan niihin vain pääsemme. Iso haaste, mutta niin se on meille joka viikko! Lähdemme nauttimaan kentälle ja hakemaan tosissamme sitä kauden ensimmäistä voittoa!”, Lehtihalmes kertoo.


PKKUn pelaajatilanne on hyvä, kun varmuudella pois ovat vain maalivahti Veera Tammi (FC Hongan sopimuspelaaja) sekä Edith Grahn.


Jasmina Liukkonen kertoo, että ”fiilikset on odottavaiset, sillä perjantaina on taas tärkeät pisteet jaossa. Tiedossa on varmasti kova ottelu, eikä mitään tule ilmaiseksi. Edellisestä kohtaamisesta Hongan kanssa jäi paljon hampaankoloon ja lähdemme ehdottomasti hakemaan nyt parempaa tulosta.”

Dataline Sport | Molentum Oy