PKKU kohtaa sunnuntaina hallitsevan mestarin

Kansallisen Liigan yhdeksännellä kierroksella kohtaavat Kuopiossa KuPS ja PKKU. KuPS on sarjassa sijalla kaksi, neljä pistettä HJK:ta perässä ja PKKU sijalla kymmenen hakee vielä kauden avausvoittoa.

Päävalmentaja Timo Lehtihalmes odottaa viime kauden Suomen mestarin kohtaamista innolla.

”Totta kai vastustajaa tulee kunnioittaa, kun kyse on hallitsevasta Suomen mestarista, mutta samaan aikaan näen, että tämä on taas loistava mahdollisuus päästä mittaamaan tämän hetkistä tasoa. KuPS on loistava joukkue, joka pelaa hyvää jalkapalloa, ja saamme varmasti pelata kauden parhaan pelimme, että pisteisiin on mahdollisuus.”

”Lähdemme oman identiteettimme mukaisesti prässäämään kovaa ja hakemaan riistoja läheltä KuPSin maalia. Haluamme olla pallon kanssa rohkeita ja uskaltaa myös edetä KuPSin muodon sisälle, kun siihen mahdollisuus aukenee. Kuopiolaisten prässi ei ehkä ole joukkueen isoin vahvuus ja uskon, että rohkealle etenemiselle pystymme liikuttamaan ja haavoittamaan vastustajan muotoa”, Lehtihalmes pohtii.

Hyökkääjä Ella Leskelä on Lehtihalmeksen kanssa samoilla linjoilla.

”Ollaan odottavaisilla fiiliksillä lähdössä sunnuntaina Kuopioon. On kiva päästä mittaamaan omaa ja joukkueen tasoa yhtä sarjan parasta jengiä vastaan.

Dataline Sport | Molentum Oy