PKKU-Honka päättyi jatkosarjan toisella kierroksella Hongan 1-4 voittoon

Honka kävi hakemassa haastajasarjan toisella kierroksella voiton Hyrylästä lukemin 1-4. PKKU:n kavennuksesta vastasi ottelun lopussa Nelli Merjamo uransa ensimmäisellä liigamaalilla.

Päävalmentaja Timo Lehtihalmes on pettynyt.

”Harmitus on päällimmäisenä mielessä! Teimme Hongalle voittamisen todella helpoksi ja siihen olen todella pettynyt. Kentän kunnon takia pelissä ei mitään hienouksia nähty ja molempien suunnitelma oli hyvin samankaltainen, Honka toteutti sitä todella hyvin ja me taas emme, siitä pitää itse kantaa vastuu”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes toteaa.

”Meidän aktiivisuus pallottomana ei riittänyt tässä pelissä, emmekä luoneet riittävästi uhkaa selustaan. Meidän olisi pitänyt päättää hyökkäykset Hongan linjan taakse ja luoda enemmän painetta heidän puolustuslinjaan, mutta emme siinä onnistuneet. Toisella jaksolla pystyimme vähän parantamaan ja meillä oli myös 3-4 hyvää maalintekotilannetta, mikä oli tietysti positiivista.”

”Pakko nostaa hattua vaihdosta kentälle tulleille pelaajille, joista kaikki toivat peliin paljon energiaa. Myös nuoret 08-syntyneet Nelli, Iisa ja Jessi ovat päässeet todella hyvin vauhtiin mukaan. Nellille tietysti tänään varmasti ikimuistoinen uran avausmaali liigassa ja millä tavalla! Maali oli uskomaton!”, Lehtihalmes kommentoi.

Ottelun nälkäisimmäksi pelaajaksi valittiin Kaisa Saarenpää, joka pääsee herkuttelemaan Ravintola Kerhoon.

Dataline Sport | Molentum Oy