Pkku-Åland päättyi tänään vieraiden 1-3 (1-3) voittoon

Åland Unitedin Rennie iski ottelun avausmaalin vain 3 minuuttia alkuvihellyksestä. 11. minuutilla Törrönen laukoi 2-0 maalin ja Ulenius vastasi 3-0 maalista vajaan 30 minuutin peliajan jälkeen. Ella Leskelä laukoi kotijoukkueen ainoan maalin reilun puolen tunnin jälkeen. Toinen puoliaika oli maaliton.

Päävalmentaja Timo Lehtihalmes kommentoi peliä seuraavasti:

”Aiheutettiin omilla virheillä aika lailla haasteita, mikä tietysti vaikeutti pelaamista. Välillä oltiin todella hyvin mukana ja pystyttiin luomaan uhkaa Ålandin viimeiseen linjaan, mutta parempi voitti ansaitusti ja tästä jatketaan eteenpäin.

”Meidän suunnitelma ei toiminut ihan toivotulla tavalla ja meidän olisi pitänyt pystyä paremmin puolustamaan kollektiivisesti. Ålandin yläkerta oli todella vaarallinen, kuten oli tiedossa, emmekä pystyneet pitämään heitä kurissa riittävän hyvin. Seuraavaksi alkaa valmistautuminen HPS-peliin ja siitä lähdetään ehdottomasti hakemaan kauden avausvoittoa”, Lehtihalmes toteaa.

PKKU:n maali:
Ella Leskelä

Ottelun nälkäisimmän pelaajan palkinnon, Ravintola Kerhon lahjakortin sai Kaisa Saarenpää?