PK-35 Vantaa - PKKU päättyi eilen Myyrmäessä kotijoukkueen 3-0 voittoon

Haastajasarja käynnistyi PKKU:n osalta Myyrmäessä, missä vastaan asettui PK-35 Vantaa. Aikaisemmat kohtaamiset päättyivät kotijoukkueen 4-0 voittoon ja maalittomaan tasapeliin 0-0. Haastajasarjassa vain PKKU:n putoaminen on varmistunut, joten jaossa oli todella isoja pisteitä.

Ottelun ensimmäinen jakso oli melko tasainen ja molemmilla oli omat tilaisuutensa siirtyä johtoon. Tauolle mentiin kuitenkin maalittomassa tilanteessa.

”Ensimmäinen jakso meni aikalailla suunnitelman mukaan. Saimme aiheutettua paljon ongelmia Vantaan puolustamiseen, mutta olimme todella heikkoja viimeisellä kolmanneksella. Meillä oli todella hyviä aihioita johtaa ensimmäisen jakson jälkeen, mutta välillä jalkapallo on tällaista”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes toteaa.

Toisella jaksolla PK-35 Vantaa sai kolme kertaa pallon Kerhon maaliin ja loppulukemat olivat toisen jakson perusteella jokseenkin ansaitut 3-0.

”Toisella jaksolla Vantaa tuli todella paljon aggressiivisemmin ja alkoi voittaa kaksinkamppailuja ja irtopalloja ensimmäistä jaksoa enemmän. Vantaa puolusti todella voimakkaasti eteenpäin ja olimme ongelmissa päästä paineen alta pois. Kentällä oli edelleen todella isoja tiloja mihin edetä, mutta hävisimme liikaa kaksinkamppailuita, minkä jälkeen paine oli todella vahvasti meidän päässä. Ensimmäinen maali oli todella epäonninen ja muutti peliä. Kaiken kaikkiaan toisen jakson perusteella ansaittu voitto ja onnittelut Vantaalle. Harmittaa, että emme ensimmäisellä jaksolla pystyneet olemaan tehokkaampia, maali meille olisi muuttanut peliä”, Lehtihalmes toteaa.

PKKU:n kausi jatkuu tulevana sunnuntaina kotiottelulla FC Honkaa vastaan.

Kuva: Aalto Sports Photography