Pisteet jäivät perjantaina Tampereelle

Perjantaina pelattu ottelu Ilves – PKKU päättyi kotijoukkueen 4-0 voittoon. Päävalmentaja Timo Lehtihalmes totesi, että Ilves ansaitsi voiton.

”Ilves oli odotetun hyvä ja pystyi etenkin ensimmäisellä puoliajalla pelaamaan liikaa palloja linjamme eteen, kun kenttä oli meille liian pitkä. Ilves pystyi luomaan uhkaa kaukolaukauksilla ja sitä kautta seurasi myös erikoistilanteita, jotka olivat Ilveksellä vaarallisia.”

Joukkueen suunnitelma ei onnistunut

”Ilves oli hyvä joukkue ja ansaitsi voiton. Yritimme kyllä toteuttaa omaa suunnitelmaamme, mutta tällä kertaa se ei riittänyt pisteisiin. Pallollisen pelaamisen rakennetta pitää parantaa paljon, jotta pystymme olemaan pidempiä aikoja pallossa. Nyt luovumme pallosta turhan helposti ja se aiheuttaa taas turhan pitkiä pallottomia vaiheita”, Lehtihalmes summaa.

PKKU:n joukkue on vielä nuori ja kokematon.

Timo Lehtihalmes toteaa, että ”alkukausi ei ole tuloksellisesti ollut sitä, mitä lähdettiin hakemaan, mutta jokainen seuraava peli on mahdollisuus kääntää suuntaa. Uskon, että kun pystymme pelaamaan ehjän 90 minuuttia, tuloksia tulee vielä. Meillä on kuitenkin todella nuori ja vielä kokematon joukkue, joten virheitä tulee kaikille ja niistä pitää vaan oppia.”

Seuraava ottelu pelataan äitienpäivänä 12.5. klo 15.00 Keravalla, jolloin vastassa on PK-35.

Kuva: Elna Rikkinen