Nousijajoukkue kohtaa lauantaina sarjakärjen

Kansallisen liigan yhdeksännellä kierroksella kohtaavat sarjataulukon ääripäät, HJK vielä ilman pistemenetyksiä ja PKKU vielä ilman avausvoittoa.

Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella kerran, toki hyvin erilaisilla kokoonpanoilla, ja tuolloin HJK oli parempi lukemin 4-0.

”PKKU:lla on ollut viime aikoina vähän huolia kokoonpanon suhteen ja vieläkin monen pelaajan pelaaminen on epävarmaa. Kentälle saadaan varmasti silti kilpailukykyinen joukkue ja sarjanousija pääsee haastamaan sarjakärjen”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes kertoo luottavaisesti.

”KuPS-pelissä oli hyviä vaiheita ja vähemmän hyviä vaiheita, joita nyt olemme pyrkineet parantamaan, kun olemme valmistautuneet HJK-peliin. HJK on tietysti sarjan kovin mittari tähän mennessä, joukkueella ei ole vielä tappioita ja se on pelillisesti ylivoimaisesti sarjan paras joukkue. HJK on kehittynyt hienosti tällä kaudella ja on siinä mielessä positiivinen ilmestys tässä sarjassa, että prosessin kehitys näkyy myös tulostaululla.”

PKKU on pelannut alkukauden ottelut Keravalla Kalevan tekonurmella, mutta nyt joukkue siirtyy kesäksi Tuusulan stadionin luonnonnurmelle.

”Uskon, että ensimmäinen ottelu Hyrylän stadionilla on meille iso asia ja samalla todella iso voimavara. Pyrimme aiheuttamaan HJK:lle paljon ongelmia, niin pallon kanssa kuin ilmankin ja uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet onnistua. Se vaatii totta kai pelaajilta todella hyvää onnistumista ja varmasti hippasen tuuriakin siinä sivussa. HJK:ta ja heidän tekemistään pitää kunnioittaa, mutta kun peli alkaa, pitää unohtaa, kuka on vastassa ja keskittyä vain omaan toimintaan ja siihen, miten saamme mahdollisimman paljon pisteitä ottelusta mukaan”, Lehtihalmes kertoo.

Edith Grahn odottaa muiden pelaajien kanssa innolla ensimmäistä peliä Hyrylän stadionin nurmella.

”Olemme pelanneet HJK:ta vastaan pre-seasonilla ja tiedämme suht hyvin, mitä vastustajalta voidaan odottaa. Ollaan saatu alle kovia pelejä, joista olemme ottaneet sekä positiiviset että kehittävät asiat mukaan lauantain peliin. Pyrimme lauantaina pitämään parhaan mahdollisen tason yllä aivan loppuun asti, emmekä halua antaa vastustajalle mitään ilmaiseksi."

Dataline Sport | Molentum Oy