Lauantaina vastassa sarjaykkönen

Lauantaina 24.8. pelataan toiseksi viimeinen kierros ennen mitali- ja jatkosarjan alkua. Töölössä kohtaavat sarjaa ylivoimaisesti johtava HJK ja viimeisenä oleva PKKU. HJK on koko kauden aikana menettänyt kaksi pistettä, kun taas PKKU jahtaa edelleen ensimmäistä voittoaan. Edellisellä kierroksella HJK voitti vieraskentällä JyPKin melko dominoivan esityksen jälkeen 0-4, kun taas PKKU hävisi kotikentällä Helsingin Palloseuralle lukemin 1-3. Ottelun kuva on varmasti melko selkeä ja HJK tietysti jättimäinen ennakkosuosikki.

”Lähdemme hyvillä fiiliksillä kohti HJK-peliä! Sarjan ylivoimainen johtaja on tietysti aina hienoa kohdata ja päästä haastamaan, mutta myös samaan aikaan hyvä kohdata heti HPS jälkeen, koska molempien joukkueiden pelaamisessa on paljon samoja elementtejä”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes pohtii.

”Onnistuimme monessa asiassa HPS-pelissä hyvin ja olin todella tyytyväinen etenkin toisen puoliajan esitykseen. Tietysti samaan aikaan pelistä löytyi paljon parannettavaa. Emme esimerkiksi voi HJK:ta vastaan päästää vastustajia noin helposti boksiin kuin HPS pääsi ja samaten meidän pitää pystyä päättämään omat hyökkäyksemme paremmin. Ehkä tiivistettynä meidän tulee olla vielä paljon parempia molemmissa bokseissa”, Lehtihalmes kertoo.

”Uskon, että pelin kuva tulee olemaan se, että HJK haluaa pysyä pallossa ja hyökätä monipuolisesti, välillä linjan eteen ja välillä suoraan selustaan. Totta kai ensisijaisen tärkeää on onnistua prässäämisen kanssa sekä niissä hetkissä riistojen jälkeen, kun pääsemme palloon lähellä HJK:n maalia”, Lehtihalmes ennakoi.

PKKU:n riveistä puuttuu varmuudella Edith Grahn, joka valitettavasti on pitkään sivussa kentiltä polvivamman vuoksi. Lisäksi poissa on varmuudella Rosa Wikström ja Kaisa Saarenpää.

Anna Karvonen kommentoi tulevaa ottelua seuraavasti:

”Tuleva ottelu tulee olemaan kova, ja vastustaja on epäilemättä taitava. Kausi ollut haastava, mutta lähdemme tähänkin peliin valmistautuneina ja valmiina antamaan kaikkemme.”

Dataline Sport | Molentum Oy