LAUANTAINA PKKU SAA VIERAAKSEEN HPS:N

Runkosarjaa on enää kolme kierrosta jäljellä ja Hyrylässä kohtaavat lauantaina PKKU ja HPS. HPS on jo varmistanut mitalisarjapaikan ja ollut koko kauden todella hyvässä vireessä.


”Tämä on meille todella tärkeä peli edellisen ison epäonnistumisen jälkeen ja uskon, että joukkue vastaa tähän haasteeseen hyvin. HPS on mielestäni sarjan selkeästi toiseksi paras joukkue HJK:n jälkeen, joten haaste on totta kai massiivinen, mutta meidän 100 % onnistumisella pystymme kyllä tuottamaan haasteita HPS:n pelaamiselle”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes kommentoi.


”Meidän tulee onnistua puolustuspelissämme kaiken kaikkiaan aiempaa paremmin, olla sekä prässätessä kollektiivisempia että omassa boksissa todella nöyriä ja huolehtia pallot sieltä pois ja kauas. Lisäksi helpottaa kovasti, kun emme anna HPS:lle ilmaisia maaleja, sillä niitä on hyvin vaikea tuon tasoista joukkuetta vastaan kiriä takaisin”, Lehtihalmes toteaa.


Kokoonpanon suhteen on vielä monia kysymysmerkkejä, mutta varmuudella poissa ovat Lilja Vesanto, Piret Palonen ja Sara Vallinaho.
Ilona Valovirta toivoo Hyrylään suurta kannustusjoukkoa


”Tiedetään, että HPS on kova joukkue ja että pääsemme taistelemaan tuloksesta. Edellisestä pelistä on vain parannettavaa ja uskon että pienillä muutoksilla saadaan oma peli kulkemaan, kunhan muutokset tapahtuvat kollektiivisesti ja pelisuunnitelmaa noudatetaan kurinalaisesti yhdessä. Tulkaa kaikki lauantaina kannustamaan meitä!”, Ilona toivoo!

Dataline Sport | Molentum Oy