Lauantaina pelattu KuPS-PKKU päättyi kotijoukkueen 5-1 (1-1) voittoon

Kuopion Väre Areenalla pelattu kahdeksannen kierroksen ottelu sisälsi lopputuloksesta huolimatta myös hyvää.

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi PKKU:n Ella Leskelä, joka laukoi pallon maaliin kuopiolaismaalivahdin huolimattoman syötön jälkeen pelin 13. minuutilla. Kuopiolaiset tasoittivat ottelun 35 minuutin peliajan jälkeen.

”Ensimmäinen jakso oli tuloksellisesti hyvä ja lisäksi pystyimme luomaan muutaman hyvän maalintekotilanteen. Pallollinen pelaaminen ei ollut kuitenkaan riittävän laadukasta, mikä johti siihen, että olimme pitkiä aikoja ilman palloa ja päästimme KuPSin liian helposti meidän boksiin. Pelissä oli paljon hyviä aihioita, mutta se viimeinen syöttö, kosketus tai muu jäi turhan usein vajaaksi”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes summaa.

KuPS hallitsi toista puoliaikaa ja onnistui saamaan pallon toista liigaotteluaan pelanneen maalivahti Lilja Vesannon selän taakse 4 kertaa. Lehtihalmes oli osittain tyytyväinen joukkueensa suoritukseen ja antoi kunniaa viimevuotiselle mestarille.

”Toisella jaksolla KuPS pystyi parantamaan omaa pelaamistaan enemmän kuin me ja vei ansaitusti kolme pistettä. Näissä peleissä meidän tulee onnistua lähes täydellisesti voidaksemme tavoitella pisteitä, emmekä tänään ihan siihen päässeet. Olen sinällään tyytyväinen siihen, mihin pyrimme, mutta toteutus vaatii vielä lisää tunteja harjoituskentällä. Kunnia KuPSille – hyvin valmennettu joukkue, joka pelaa hyvää jalkapalloa.”

PKKU:n maali:

Ella Leskelä

Otteluisäntä Kuopion Energian parhaiden pelaajien palkinnot:
KuPS: Lavdije Begolli
PKKU: Alexandra Lampinen

Dataline Sport | Molentum Oy