Lauantaina Keravalla vastaan asettuu Åland United

Kansallisen Liigan kuudennella kierroksella kohtaavat PKKU ja Åland United. Kummankaan alkukausi ei varmastikaan ole ollut ihan sitä, mitä joukkueet ovat odottaneet, kun PKKU on kerännyt ensimmäisestä viidestä pelistä vain kaksi pistettä ja Åland seitsemän.

Åland voitti edellisellä kierroksella vieraskentällä JyPKin 0-2, kun taas PKKU menetti 2-0 johdon PK-35 Helsinkiä vastaan ottelun päätyttyä 2-2 lukemiin.

”Edellisen ottelun harmitus on jo kääntynyt pois ja nyt keskittyminen on 100 % Åland-ottelussa. Åland tarjoaa meille uudenlaisen haasteen, johon meidän täytyy pystyä vastaamaan. Joukkueen yläkerran pelaajat ovat tähän sarjaan todella laadukkaita ja uskon, että tulemme näkemään hyvän ottelun lauantaina”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes arvelee.

Edellisestä pelistä saatiin paljon oppia.

Lehtihalmes kertoo, että ”olemme pääasiassa keskittyneet oman pelaamisen kehittämiseen ja PK-pelissä oli jo paljon hyviä asioita mukana. Meidän täytyy olla molemmissa bokseissa parempia, täytyy pitää vastustaja paremmin pois meidän boksista ja toisaalta taas päästä useammin vastustajan boksiin. Lauantaina meidän tulee pystyä säätelemään prässitasoja paremmin ja tunnistaa tilanteet, joissa kannattaa prässätä.”

Saana Latvalahden mukaan joukkueessa on hyvät ja odottavat fiilikset.

”Lähdemme tietenkin hyvillä fiiliksillä haastamaan vastustajaa ja taistelemaan pisteistä! Åland United on kova vastus, joten on tärkeää, että menemme jokaiseen tilanteeseen täysillä. Olemme myös kiinnittäneet huomiota vastustajan vahvuuksiin ja pyrimme minimoimaan niitä. Viime pelin ensimmäisellä puoliajalla onnistuimme monissa asioissa ja ne täytyy ottaa mukaan tulevaan peliin. Itselläni on myös hyvä peli alla, joten odotan innolla lauantaita!”, Latvalahti kertoo.

Dataline Sport | Molentum Oy