Kolmannella kierroksella PKKU kohtaa kotikentällä Hongan

Kansallisen Liigan kolmannella ottelukierroksella Keravalla kohtaavat PKKU ja FC

Honka. Kumpikin joukkue hakee vielä kauden avausvoittoa, kun Honka on tähän mennessä hävinnyt HJK:lle 0-1 ja Ilvekselle 3-1. PKKU puolestaan avasi kauden avauksessa pistetilin PK-35 Vantaan vieraana 0-0 lukemilla, mutta ensimmäisessä kotiottelussa JyPK oli selvästi parempi lukemin 2-3.

PKKU:n päävalmentaja Timo Lehtihalmeksen mielestä Honka on hyvä mittari hieman heikon JyPK-pelin jälkeen.

”Meillä on taas uusi mahdollisuus lähteä hakemaan kauden avausvoittoa. Honka on meille jo pre-seasonilta tuttu vastustaja ja tiedämme melko hyvin, mitä voimme odottaa. Honka pyrkii kontrolloimaan pelejä, mutta samaan aikaan näemme, että siellä on hetkiä, jolloin pystymme hyvin haavoittamaan”, Lehtihalmes avaa.

Tulosten valossa kauden huonosti aloittanut Honka on Lehtihalmeksen mukaan voitettavissa.

”Meillä on muutamia poissaoloja, mutta toisaalta nyt on taas jollain toisella mahdollisuus loistaa, mikä on aina hienoa. Vaatii meiltä hyvän onnistumisen saada Hongalta pisteet jäämään Keravalle, mutta uskon, että meillä on siihen hyvät mahdollisuudet.

Meidän tulee parantaa boksin puolustamista sekä luoda pidempiä pallollisia vaiheita, jotta emme joudu liikaa tilanteenvaihtoihin. Varmasti kaksinkamppailut ja prässipelaaminen ovat taas isossa roolissa, kuten aiemmissakin peleissä. Honka on aloittanut tuloksellisesti huonosti ja tietysti meillä on loistava paikka lähteä jatkamaan sitä putkea. Uskon, että joukkueen työnteosta voitto ei jää kiinni”, Lehtihalmes toteaa.

PKKU:n kaksi ensimmäistä ottelua aloittanut vuonna 2007 syntynyt Piret Palonen kommentoi ottelua seuraavasti:

”Fiilikset on odottavat. Ollaan preseasonilla pelattu kaksi hyvää ja tasaista harkkapeliä Honkaa vastaan. Vuorossa on nyt toinen kotiottelu, ja tällä kertaa sääolosuhteet ovat ensimmäistä ottelua paremmat ja päästään pelaamaan ihan oikeata jalkapalloa. Uskon, että luvassa on tasainen ja hyvä ottelu!”

Dataline Sport | Molentum Oy