Kausi päättyy perjantaina Jyväskylässä

Haastajasarjan viimeisellä kierroksella Jyväskylässä kohtaavat JyPK ja PKKU. JyPK tarvitsee käytännössä voiton varmistaakseen sarjapaikan, joten ottelussa on isot panokset.

”Tämä on meille kauden viimeinen taistelu. Takana on pitkä kausi niin pelaajilla kuin taustoilla, mutta varmasti jokainen jaksaa vielä raapia itsestään kaiken kentälle. Peli on tietysti JyPKille iso ja kaikki paineet on siellä puolella”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes toteaa.

Edelliset kohtaamiset päättyivät JyPKin 2-1 ja 2-3 voittoon.

”Mielestäni molemmat JyPK-pelit tällä kaudella ovat olleet suht tasaisia, vaikka molemmat lopulta JyPKille kääntyivät. Etenkin vieraspelissä olisimme ehdottomasti ansainneet vähintään pisteen, ehkä jopa kolme, mutta tuomareiden ratkaisut tekivät voittamisen vaikeaksi. Toivottavasti saadaan perjantaina hyvä fudismatsi aikaan ja luotua JyPKille ongelmia”, Lehtihalmes kommentoi.

Maalivahti Veera Tammi aikoo edelleen taistella joukkueen kanssa pisteistä!

”Viimeistä kertaa päästään pelaamaan yhdessä, joten täytyy nauttia joka hetkestä. Olemme vielä kerran valmiit taistelemaan pisteistä. Kun annamme kaikkemme kentälle, uskon ettei JyPKille tule helppo peli”, Veera toteaa.

Dataline Sport | Molentum Oy