JyPK vei eilen voiton kauden ensimmäisessä kotiottelussa

Seuran historian ensimmäinen pääsarjan kotiottelu pelattiin myöhään eilen illalla Kalevan urheilupuistossa. Lumisateen vuoksi haastavissa olosuhteissa pelattu ottelu päättyi JyPKin 2-3 voittoon.

”Olosuhteet olivat mielenkiintoiset, mutta samalla toki molemmille joukkueille samat eli sen taakse on turha mennä. JyPK oli eilen parempi ja he ansaitsivat voiton. Ottelusuunnitelmamme ei onnistunut, emmekä pystyneet kamppailemaan voitosta, vaikka mukana roikuimme tärkeiden maalien ansiosta”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes kommentoi.

”Emme pysyneet riittävästi pallossa ja jouduimme puolustamaan pitkiä aikoja, mikä tietysti vei tehoja myös meidän pallollisesta vaiheesta. Tästä toki kunnia JyPKille, pystyivät haastavissa olosuhteissa pelaamaan hyvää jalkapalloa ja tekivät ottelun meille vaikeaksi.”

Viikon päästä on jälleen luvassa kotiottelu, kun Honka saapuu vieraaksemme Keravalle. Peli potkaistaan käyntiin klo 15.00 toivottavasti keväisemmissä merkeissä.

”Seuraavaksi katseet alkavat pikku hiljaa siirtyä kohti tulevaa Honka-peliä, ja meillä on taas uusi mahdollisuus avata voittotili. Otetaan tästä ottelusta mukaan positiiviset asiat ja puretaan alkuviikosta tarkemmin, missä meidän tulee parantaa. Olen todella tyytyväinen joukkueen työmäärään ja se on totta kai meidän iso vahvuus, kun pisteistä haluamme altavastaajana tässä sarjassa taistella. Samaan aikaan pallollisen vaiheen rakennetta tulee parantaa, jotta pystymme paremmin rytmittämään pelaamista”, Lehtihalmes pohtii.

Dataline Sport | Molentum Oy