Joukkueen rakentaminen etenee aikataulussa

Pre-season on lähtenyt hyvin käyntiin ja joukkueen rakentaminen ja ensi vuoden suunnittelu on hyvin aikataulussaan, kun otetaan huomioon nousun vahvistuminen vasta lokakuun lopussa.

Timo ”Tipi” Lehtihalmes aloittaa joukkueen uutena päävalmentajana virallisesti tammikuussa, mutta on jo vahvasti mukana joukkueen rakentamisessa ja ollut myös mukana treeneissä. Apunaan Tipillä on seuran valmennuspäällikkö Panu Turpeinen sekä apuvalmentajat TBSM-joukkueen vastuuvalmentaja Matias "Matu" Ravi ja Jarmo Ollikainen. Joukkueen fysiikkavalmentajana jatkaa fysioterapeutti Pinja Myllykoski.

Jatkosopimuksia on julkaistu tällä hetkellä seitsemän ja lisää on tulossa – joukossa niin liigakokemusta omaavia pelaajia kuin nuorempia lahjakkuuksia. Muista seuroista tulevien pelaajien kanssa on käyty keskusteluja ja treeneissä on käynyt ja on tulossa käymään potentiaalisia uusia kerholaisia. Ensimmäinen siirtouutinen julkaistaankin tällä viikolla.

Tuleva kausi on Kerhon historian ensimmäinen Kansallisessa Liigassa ja odotamme innolla kovatasoisia pelejä ja uusia haasteita!

Tässä vielä Tipin mietteitä:

”On ollut mahtavaa päästä jo aloittamaan joukkueen arjen ympärillä ja tutustumaan pelaajiin. Tällä hetkellä asiat etenee aikataulussa ja olen tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen, kun ottaa huomioon hieman haastavan kauden vaihdoksen. Pelaajien tekeminen harjoituksissa on näyttänyt hyvältä ja vielä pari viikkoa vedetään hyvällä tekemisellä ennen joulua ja ensimmäiset harjoitusottelut odottaa jo tammikuun alkupuolella.”

Dataline Sport | Molentum Oy