Jatkosarjassa ensimmäisenä vastassa PK-35 Vantaa

Jatkosarja jatkuu PKKU:n osalta maanantaina 22.9., kun joukkue kohtaa Myyrmäessä PK-35 Vantaan.

Joukkueiden tämän kauden aikaisemmat kohtaamiset päättyivät 0-0 ja 0-4 Vantaan voittoon, joten revanssi on hakusessa Myyrmäestä.

”Ei tämä ihan optimaalista ollut, että parhaaseen peliaikaan pidetään kolmen viikon tauko, mutta nämä on tietysti asioita, joihin ei voi vaikuttaa. Pystyimme pitämään vähän lomaa joukkueen kanssa ja samalla melkoinen flunssa-aalto kävi kylässä, mutta muuten tilanne näyttää tällä hetkellä ihan hyvältä ja meillä on todella kovat odotukset viimeistä viittä ottelua kohtaan. Vaikka sarjataso vaihtuu ensi kaudella, vielä on todella monta tärkeää peliä jäljellä”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes kertoo.

”PK-35 Vantaa on pystynyt kehittämään omaa pelaamistaan kauden aikana ja olivat tietysti kesällä ”kesäpelaajilla” välillä todella hyviä. Nyt uskon, että meillä on realistinen sauma taistella pisteistä. Vantaan pallollinen pelaaminen on ottanut isoja harppauksia ja prässipelaamisen tulee onnistua todella hyvin, jotta riistoihin päästään. Vantaa käyttää välillä todella paljon pelaajia omassa rakentelussa, mikä tuo haasteita. Uskon, että maanantaihin mennessä löydämme siihen keinot”, Lehtihalmes kommentoi.

”Meille ensiarvoisen tärkeää on pallollisen pelaamisen onnistuminen ja se miten pystymme etenemään isoihin tiloihin, joita Vantaa jättää kentälle. Samaten erikoistilanteet ovat varmasti tärkeitä molemmissa päissä kenttää. Odotan todella mielenkiintoista ottelua – molemmille on todella tärkeät pisteet jaossa. Emme missään tapauksessa halua enää menettää helpolla yhtään pistettä ja pisteitä on jaossa jokaisessa jatkosarjan ottelussa”, Lehtihalmes toteaa.

PKKU:n riveistä puuttuvat varmuudella vain Edith Grahn ja Anna Karvonen, joiden kaudet ovat valitettavasti ohi.

Kapteeni Laura Kölhi odottaa innokkaasti jatkosarjaa:

”Odotan innolla, että pääsee taas pelaamaan pienen tauon jälkeen. PK-35 Vantaa on kehittänyt kauden mittaan peliään koko ajan ja pisteiden eteen joutuu taistelemaan kovaa. Pelissä nähdään varmasti kovaa vääntöä.”

Dataline Sport | Molentum Oy