Ilves vei pisteet Tuusulassa karuin lukemin

Kauden avausvoitto jäi edelleen saamatta, kun Ilves vei voiton lukemin 1-7. Päävalmentaja Timo Lehtihalmes kommentoi peliä seuraavasti:
”Pelistä ei paljon kerrottavaa jäänyt! Ei tietenkään saatu sitä mitä haettiin, mutta tulos kyllä myös mairittelee Ilvestä, vaikka voiton ansaitsi ilman muuta. Ensimmäisellä jaksolla saimme hyviä aihioita, mutta viimeiset ratkaisut eivät olleet lähellä vastustajan boksia riittävän laadukkaita. Toisen jakson alkuun tuli harmittava kolmas maali, mutta pääsimme vielä peliin mukaan Aleksandran loistavalla laukauksella. Maalin jälkeen olimme lähellä kavennusta useampaan otteeseen, mutta viimeistelystä puuttui viimeinen terävyys ja 1-4 maali tappoi ottelun. Lopuksi vielä maalivahdin vaihdot ja muut tekivät ottelun lopusta enemmän selviytymistä.”
”Karua, että lukemat ovat tällaisia, mutta ei auta kuin palata maanantaina harjoituskentälle ja jatkaa kehittymistä. Tänään meille tuli paljon virheitä sekä joukkueena että henkilökohtaisella tasolla, mistä tällä tasolla rokotetaan armottomasti. Ensi sunnuntaina on taas seuraava peli ja uskon, että olemme siinä taas entistä nälkäisempiä hakemaan kauden avausvoittoa.”
PKKU:n maali:
Aleksandra Tanninen

Ottelun nälkäisimmäksi pelaajaksi nimettiin maalin tehnyt Aleksandra Tanninen, joka sai Ravintola Kerhon lahjakortin.