Huomenna Helsingissä vastassa HPS

PKKU kohtaa kansallisen liigan seitsemännellä kierroksella Helsingin Palloseuran JYA Housing areenalla lauantaina 25.5 klo16.00.

HPS on aloittanut sarjan hyvin ja kerännyt ensimmäisistä kuudesta ottelusta kymmenen pistettä. PKKU sen sijaan hakee vielä ensimmäistä voittoaan ja tähän mennessä pistetili on karttunut kahden pisteen verran.

Päävalmentaja Timo Lehtihalmeksen mukaan huomenna on luvassa kauden tähän mennessä kovin haaste.

”HPS on hyvä joukkue, joka pelaa hyvää jalkapalloa. He hyökkäävät hyvin ja monipuolisesti ja meidän pitää pystyä puolustamaan laadukkaasti, jotta pisteitä tarttuu mukaan. Topparikolmikko ja yläkerta ovat HPS:llä todella laadukkaat tähän sarjaan ja saamme varmasti tähän mennessä kauden kovimman haasteen. Samaan aikaan kuitenkin uskon, että olemme siihen valmiita”, Lehtihalmes toteaa.

Lehtihalmes kertoo, että ”olemme pystyneet harjoittelemaan hyvin viime aikoina ja uskon, että se näkyy kentällä ainakin meidän pallollisessa pelaamisessa. Meidän pitää pystyä rohkeammin etenemään ja liikuttamaan vastustajan muotoa ja sitä kautta päästä lähemmäksi vastustajan viimeistä linjaa”.

Loukkaantumistilanne näyttää tällä hetkellä PKKU:n osalta hyvältä.

”Meillä ei ole loukkaantumisia tällä hetkellä ollenkaan. Muutama flunssa on päällä / ollut päällä ja kokoonpano on vielä vähän auki, mutta lähestulkoon kaikki pelaajat ovat käytössä.”

Silja Jahnukainen saa vastaansa kentällä PKKU:sta HPS:ään siirtyneen siskonsa Sofia Jahnukaisen.

”Lähdemme positiivisin mielin kamppailemaan pisteistä. On tärkeää, että annamme kaikkemme kentällä. Tasoa pitää kuitenkin parantaa viime peliin verrattuna. Tämä peli on itselle erityisen tärkeä, sillä vastassa on ensimmäistä kertaa oma sisko. Panokset ovat siis korkealla ja odotan peliä innolla”, Silja kertoo.

Dataline Sport | Molentum Oy