Honka – PKKU päättyi eilen tasan 1-1

Kansallisen liigan kierroksella 12 PKKU matkusti Tapiolaan Hongan vieraaksi. Ensimmäisellä jaksolla Honka siirtyi 1-0 johtoon Ilona Wallan maalilla, kun Hongan keskitystä ei saatu purettua pois. Toisella jaksolla PKKU tuli hyvän vaiheen jälkeen tasoihin, kun Mikaela Sjöman tasoitti pelin 1-1 Silja Jahnukaisen syötöstä. Nämä olivat myös loppulukemat.

Päävalmentaja Timo Lehtihalmes oli tyytyväinen peliin.

”Olen todella tyytyväinen pisteeseen, vaikka enemmänkin olisi ollut tarjolla. Olimme ensimmäisellä jaksolla vähän ongelmissa Hongan prässin kanssa, mutta toisaalta, kun pääsimme sieltä ulos, maailma oli auki – emme vaan saaneet päätettyä hyökkäyksiä. Toiselle jaksolle nostimme mielestäni tasoa ja olimme ennen meidän maalia kentällä selkeästi parempi joukkue”, Lehtihalmes pohtii.

Vaikka avausvoitto jäi vielä saamatta, eilinen peli toi luottamusta lisää.

”Lopussa Honka sai luotua vielä paljon painetta ja ottelun loppu oli melkoista selviytymistä, mutta onneksi selvittiin. Viimeiset pari peliä olemme olleet paremmalla tiellä ja uskon, että myös se avausvoitto tulee vielä, kun jaksamme vaan uskoa siihen. Eilisestä pelistä on pakko nostaa esiin Liljan huikea peli maalilla! Ei ollut helppo paikka tulla pelaamaan ja esitys oli aivan loistava. Samaten Mikaela on viime pelit esiintynyt todella korkealla tasolla ja sai tänään hienon onnistumisen. Koko joukkue oli todella hyvällä asenteella liikenteessä ja tehtiin todella iso työmäärä taas kerran. Nyt viikonloppu huilia ja sitten keskittyminen kohti Ilves-peliä. Varmasti vähän erilainen pelinkuva taas tiedossa”, Lehtihalmes totea lopuksi.

PKKU:n maali