Eilinen PK-35 - PKKU päättyi kotijoukkueen 2-0 (0-0) voittoon

Kauden avausvoitto jäi edelleen saamatta, kun PK-35 vei sunnuntaina voiton kotikentällään.

”Peli oli meiltä heikko esitys. Meidän on otettava vastuu siitä, että tuntui, että lataus meni vähän yli eikä päästy millään tavalla omaan parhaimpaan. Ensimmäisellä jaksolla ei päästy maalipaikoille, mutta toisaalta pystyttiin pitämään PK-35 yhtä kertaa lukuun ottamatta hyvin pois laadukkailta maalipaikoilta”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes kommentoi.

”Toiselle jaksolle muutettiin hieman omaa toimintaa, mutta se ei tuonut kauheasti lisää ja PK pystyi lisäksi parantamaan toiselle jaksolle. Heti meidän vaihtojen jälkeen johtomaali oli hieman lamaannuttava emmekä oikein päässeet sen jälkeen enää peliin mukaan. PK ansaitsi kyllä tänään voittonsa. Harmittaa, että ei pystytty tällä kertaa tämän paremmin taistelemaan voitosta, mutta välillä näin käy. Nyt käydään tämä peli läpi ja sen jälkeen katseet suunnataan kohti Åland-peliä ja sieltä lähdetään taas hakemaan kauden avausvoittoa. Edelleen uskon, että hyvällä onnistumisella pystymme voittamaan lähes kenet vaan tässä sarjassa, mutta se vaatii lähes täydellisen onnistumisen. Nyt siihen on taas mahdollisuus”, Lehtihalmes toteaa.

Vastikään sopimuksen loppukaudeksi tehnyt maalivahti Josefina Långström debytoi eilen Kansallisessa Liigassa.

”Josefina pelasi hienon debyytin ja hoiti tehtävänsä hienosti, mikä oli mahtavaa nähdä. Ei ollut helppo paikka tulla mukaan. Harmittavasti meillä tuli pelissä muutamia loukkaantumisia, joita pitää seurata alkuviikosta ja katsoa tulevaa viikonloppua”, Lehtihalmes kertoo.

Dataline Sport | Molentum Oy