Åland United vei voiton hurjin lukemin 11-1

Viime viikonloppuna Maarianhaminassa aurinkoisessa ja tuulisessa säässä pelattu vierasottelu päättyi surullisiin lukemiin.

”Pelistä ei jäänyt paljon kerrottavaa! Epäonnistuimme aikalailla kaikessa ja se näkyi taululla. Tiesimme, että pitkän matkustamisen jälkeen ottelun alku tulee varmasti olemaan haastava ja pyrimme siihen varautumaan mahdollisimman hyvin, mutta epäonnistuimme pahasti. Se johti siihen, että teimme ottelun alussa todella paljon virheitä sekä paineen alla että paineettomasti. Lopputuloksena oli, että teimme itsellemme tilanteen, missä olimme koko ajan paineen alla, emmekä sitä pystyneet kääntämään. Ensimmäisellä ja toisella jaksolla oli hetkiä, jolloin pääsimme peliin hyvin mukaan, mutta ne loppuivat usein johonkin isompaan virheeseen, josta Åland rokotti saman tien”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes kommentoi.

Epäonnistumisista on kuitenkin mentävä eteenpäin ja otettava opikseen.

”Tulos oli karmea, mutta eipä auta jäädä siihen rypemään, vaan siirrytään kohti seuraavaa ja pyritään parantamaan reilusti. On hyvä muistaa, että meidän joukkue on todella tiukassa paikassa koko ajan, kun meiltä vaaditaan jokaisessa pelissä lähes 100 % onnistuminen ja toisaalta vastustajalle tarvitaan hieman epäonnea, että voimme taistella pisteistä. Kun meidän toiminta ei ole 100 prosenttista, silloin käy välillä näin. Tietysti pitkä kausi ilman voittoa on todella raskas, etenkin henkisesti, ja tällä hetkellä meitä koetellaan todella paljon. Seuraavan lauantain HPS-kamppailu on taas mahdollisuus kääntää kelkka ja sitä lähdetään hakemaan”, Lehtihalmes toteaa lopuksi.

Dataline Sport | Molentum Oy