Pkku:n B-juniorit harmilliseen tappioon

Kerhon ensimmäisellä puoliajalla hankkima kahden maalin johtoasema suli tappioksi toisella puoliajalla HJK:ta vastaan Talin hallissa pelatussa SM-karsintaottelussa, jonka loppulukemat 3-2 syntyivät aivan ottelun lopussa rangaistuspilkulta.

Ensimmäinen puoliaika oli molemmilta joukkueilta hermostunutta pelaamista, mutta Kerho sai luotua aavistuksen paremmat tekopaikat ja hyödynsikin tämän viimeistellen kaksi boksin sisältä ammuttua hienoa rysää.

Ensimmäinen maali syntyi, kun Mosawer Ahadi kuljetti pallon vasemmalta rangaistusalueelle ja keskitti pelivälineen maalin edustalle, jonne elämään jääneen pallon ampui hyvän harhautuksen jälkeen etunurkasta sisään Akseli Halonen.

Toinenkin maali syntyi vasemmalta, kun Teemu Jäntti harhautti boksin reunalla jalan vapaaksi ja keskitti matalan pallon maalille. Phondo Wällärin yritys ei vielä mennyt sisään, mutta kakkospallo putosi mukavasti Ahadin jalkaan ja viimeistely takanurkkaan jätti maalivahdin vaille mahdollisuuksia.

Toiselle jaksolle odotettiin taktisesti järkevää ja maltillisesti pelaavaa joukkuetta, joka varmistaa pisteet kotiin. Toivomus ei aivan toteutunut, kun HJK pääsi ns. turhien keskialueen pallonmenetysten jälkeen toistuvasti haastamaan Kerhon puolustuslinjaa ja iskemään kolme maalia, joilla pisteet jäivät Taliin.

Edelleen harmillisemmaksi tappion tekee se, että joukkueen kapteeni Roni Mäkilä joutui jättämään kentän todella ikävän, ulosajoon johtaneen taklauksen seurauksena toisen jakson puolivälissä. Toivotaan Ronille pikaista toipumista.

Seuraavan kerran B-juniorit pelaavat Myyrmäen hallissa ensi sunnuntai-iltana Tikkurilan palloseuraa vastaan.