Kotiavaus päättyi karvaaseen tappioon

Vantaalainen Legirus Inter oli lauantaisessa kakkosdivariottelussa paremmalla jalalla liikkeellä ja vei pisteet ansaitusti maalein 0-1.

Ottelu alkoi molempien joukkueiden osalta totutun hermostuneesti ja palloa lähinnä heiteltiin molemmin puolin vastustajan puolustuslinjaan. Kerho sai luotua näistä pari kohtalaista paikkaa, mutta ei onnistunut maalinteossa.

Legirus sen sijaan rankaisi armottomasti Pkku:n puolustuksen ja maalivahdin epäröinnin Samuel Chidin päästessä vapaasti toimittamaan pallon verkkoon. Vierasjoukkue sai maalista lisää itseluottamusta ja sen prässi toimi lopun puoliaikaa kohtalaisen hyvin estäen vatustajan pelinrakentelun tehokkaasti.

Kun pitkilläkään palloilla ei enää syntynyt maalitilanteita, päättyi ensimmäinen jakso tappiotilanteessa.

Toisella puoliajalla Kerhon liike ja agressiivisuus paranivat hieman, mutta eivät tarpeeksi ottelun kääntämiseksi. Jonkin aikaa näytti siltä, että kotijoukkue painaa väkisin pelin vastustajan päätyyn ja saa luotua tarvittavan paineen puolustuksen murtamiseksi, mutta kiri jäi sittenkin jotenkin vajaaksi ja näennäiseksi.

Parhaat maalintekopaikat sai Niko Haiko, joka saikin kerran toimitettua pallon maaliin, mutta tilanteesta tuomittiin valitettavasti paitsio. Kun Legiruksellakin oli pari herkullista tilannetta vastahyökkäyksistä, voi sanoa että vierailija ansaitsi voittonsa.

Toivotaan, että tämä ottelu toimii Kerholle herätyksenä ja seuraavissa peleissä nähdään taas taisteleva ja agressiivinen joukkue. Sellaista asennetta tarvitaan varsinkin seuraavassa ottelussa, jossa vastaan asettuu paikalliskilpailija JäPS.