KAUSI 2016 PAKETISSA!

Pallokerhon kaikki joukkueet ovat nyt päättäneet kautensa. On siis aika hieman kerrata tapahtunutta ja ennakoida tulevaa.

 

Menestystä C-junioreissa

Sekä tyttöjen että poikien puolella nollakakkosissa kerättiin arvokkaita mitaleita kauden aikana. Molemmat ryhmät sijoittuivat Etelä-Länsi-liigassa hopealle. Tytöt voittivat lisäksi Helsinki-Cupin ja saivat myös Norway Cupista kultaa. Pojat saivat ripustaa ELL-hopean lisäksi kaulaansa myös Pajulahti Cupin (entinen Nike Premier) sekä Riga Cupin hopeat.

Tulevan kauden sarjapaikat

Kerhon edustusjoukkue nousi upean kauden päätteeksi takaisin kakkoseen.

Naisten joukkue säilytti jälleen sarjapaikkansa naisten Ykkösessä.

PKKU/Allianssi putosi jännittävien vaiheiden jälkeen neloseen.

B-juniorit karsivat kevät-talven aikana pääsystä Sm-sarjaan ja työt pelaavat 1 divisioonaa.

C-junnuissa pelataan Etelä-Länsi-liigaa niin tytöissä kuin pojissakin.(02 ja 03)

D-junioreissa karsitaan pääsystä ELL:aan.(04 ja 05)

 

Uusia joukkueita ja FUTSAL pilottijoukkue

Aloittavan P05-ikäluokan Pallokerho perustaa viikon 43 käytyjen try outtien jälkeen. Päivänvalon näkee myös Kerhon uusi ikämiesjoukkue joka aloittaa toimintansa viikolla 44. 

PKKU on perustanut P06 Futsal joukkueen, jota valmentaa Antti Paappanen.

 

Pallokerhon kasvatit maailmalla

Pkku:sta Fc Lahteen viime talvena siirtynyt Santeri Hostikka pelasi loisteliaan debyyttikauden Veikkausliigassa. Mies kirjautti tililleen kovat minuutit ja tehot ja onkin mukava seurata, mihin asti Santtu urallaan vielä yltää. Jotain kuvaa miehen arvostuksesta antaa Maikkarin urheilutoimituksen valinta kauden tähdistökentälliseen seuraavanlaisin saatesanoin: 

”FC Lahden Santeri Hostikka on vakuuttanut ennakkoluulottomilla ja pirteillä esityksillään. Nuorukainen on pelannut ajoittain myös oikealla sivustalla. 19-vuotias röyhkeä pelimies on yksi sarjan parhaista tempokuljettajista. Eväät ulkomaan kentillä ovat olemassa. ”

Vähän kauemman aikaa maailmalla viihtynyt Kimmo Hovi on viime kesänä vaihtanut Espanjan kentät Saksaan Inter Leipzigiin ja jatkaa siellä neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla kansainvälistä jalkapallouraansa.