Valtakunnalliset sarjat puolessa välissä

Valtakunnalliset sarjat puolessa välissä

02.08.2021

Naisten Ykkösestä on pelattu puolet ja PKKU on sarjassa kolmantena. Oulun vieraspeli sekä RoPS kotipeli siirtyvät vastustajien pelaajien altistumisten ja karanteenien takia. Seuraava kotiottelu pelataan 29.8 klo 16.00 Tuusulan Urheilupuistossa, ellei RoPS ottelu siirry pelattavaksi ennen sitä.

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/N1!spljp21/group/1/

Miesten kakkosesta on pelattua puolet ja PKKU on sarjassa viimeisenä. Seuraava kotiottelu pelataan 7.8 klo 17.00 Keravalla.

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M2!spljp21/group/1/

Tyttöjen T18 SM sarjasta joukkue on pelannut vasta kolmanneksen ja PKKU on sarjassa seitsemäntenä. Yhdeksän parasta joukkuetta pääsevät suoraan 2022 SM karsintasarjaan keväälle.

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T18SM!spljp21/group/1/

Poikien P17 SM sarjaa on pelattu hieman alle puolet ja PKKU on sarjassa seitsemäntenä. Viisitoista parasta jatkavat vuoden 2022 SM karsintasarjaan. Seuraava kotiottelu pelataan 22.8 klo 13.00 Tuusulan Urheilupuistossa

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P17SM!spljp21/group/1/

Tervetuloa seuraamaan tulevia kotiotteluita terveysturvallisesti sekä huomioiden Keusoten alueella olevat rajoitukset yleisötilaisuuksiin 5.8 alkaen.

https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/koronarajoituksia-paivitetty--5.8.-alkaen-yleisotilaisuudet-jarjestettava-siten-etta-lahikontaktit-voidaan-valttaa-ja-terveysturvallisuus-varmistaa/

Dataline Sport | Molentum Oy